Lämna ett förslag

Har du synpunkter på våra verksamheter och/eller idéer om förbättringar. Tag chansen och tyck till genom att lägga ett Valdemarsviksförslag. Just ditt förslag kan leda till förbättringar i vår verksamhet.

Ditt förslag kommer att publiceras här och andra kan stöda ditt förslag genom att gilla det. Om ditt förslag redan är publicerat, gilla då istället det förslag som redan är lagt.

För att lägga ett förslag fyller du i formuläret nedan. Förslaget ska ha en rubrik, en kortfattad text och det ska tydligt framgå vad du vill med ditt förslag. När du lagt ditt förslag kommer vi att godkänna det innan publicering. Förslaget ska vara seriöst och ha en hänsynsfull ton. Förslag som är kränkande, stötande, pekar ut någon eller bryter mot någon lag kommer inte att publiceras.

När ditt förslag är godkänt publicerar vi det med ditt namn och e-postadress. Ditt förslag kommer att vara publicerat i 90 dagar.

När du skrivit ned ditt förslag, glöm inte att fylla i dina kontaktuppgifter. Vi kanske behöver kontakta dig innan vi publicerar.

Information om personuppgiftshantering

Vi kommer att hantera dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). De förslag som kommer in till Valdemarsviks kommun är en allmän handling. Det innebär bland annat att allmänheten och massmedia har rätt att begära att få ta del av de förslag som lämnas. Förslagen kommer sedan att arkiveras enligt dokumenthanteringsplaner. På denna webbsida kan du läsa mer om hur dina personuppgifter hanteras och dina rättigheter.

Lämna ett förslag

Fält markerade med * måste fyllas i.

När du skickat iväg ditt förslag kommer du få ett mail med en bekräftelselänk. Efter att du klickat på bekräftelselänken skickas förslaget till granskning.

  •  
  •  
  •  
  •