Vammarskolan

Välkommen till Vammarskolan – en kvalitativ och välrenommerad grundskola belägen mitt i centrala Valdemarsvik! Här tar vi emot elever från årskurs 4–9 och strävar alltid efter att skapa en trygg och trivsam miljö där våra elever kan växa och utvecklas.

På Vammarskolan har vi en stolt tradition av kvalitet inom utbildning och undervisning. Vi sätter alltid våra elever i fokus och arbetar hårt för att hjälpa dem att nå sin fulla potential. Med en lång erfarenhet av att utbilda elever finns här engagerade lärare och personal för att hjälpa varje elev att nå sina mål.

Vi strävar efter att skapa en öppen och inkluderande miljö på skolan. Hos oss är alla elever välkomna, oavsett bakgrund eller förutsättningar. Vi tror på vikten av att skapa en miljö där eleverna känner sig sedda och hörsammade, och arbetar hårt för att upprätthålla en stark och respektfull gemenskap på skolan.

Vi är stolta över att erbjuda öppen fritidsverksamhet på Fabriken. Detta ger eleverna möjlighet att utforska sina intressen och hobby utanför skoltid, och att få vara en del av en bred och aktiv gemenskap.

På Vammarskolan tror vi att en god utbildning är grundläggande för att skapa en ljus framtid. Vi är stolta över att vara en del av Valdemarsviks samhälle och ser fram emot att fortsätta ge våra elever den bästa möjliga utbildningen.

Välkommen till oss!