Valdemarsviks kommuns logotyp
Verktyg
Du är här: Näringsliv

Näringsliv

Företagsetablering i Valdemarsvik

Många drömmer om att få kombinera boende och arbete i skärgården, helt enkelt ett sökande efter livskvalitet. I Valdemarsvik finns alla de möjligheterna, så varför inte ta chansen och sök etablering i denna fantastiska skärgårdsmiljö med havsnära natur, marknadsmässiga lokaler med duktig lojal och kompetent personal. Idag finns, i vår lilla kommun, c:a 700 aktiva företagare som hittat den balansen i livet och som med stor framgång utvecklat sina företag till vinstgivande verksamheter.

Vi som jobbar i Näringslivsorganisationen har samlat alla krafter för företagandet i kommunen med en organisation i samverkan med Företagarna, Köpmannaföreningen och Destination Valdemarsvik. Organisationerna skapar nätverk och samarbete mellan företag, företagare och kommunen.

Du som funderar på att starta nytt företag eller går i expansionstankar, hjälper vi via våra samarbetsorganisationer när det gäller rådgivning, finansiering och mentorskap i samarbete med bl.a Länsstyrelsen och Almi.
Valdemarsvik är den glada skärgårdskommunen där utvecklingsmöjligheterna är obegränsade, med ett fritidsliv utan motstycke.

Aktuellt

På uppdrag av Valdemarsviks kommun sköter Ekubator nyföretagarrådgivning i kommunen.

Nyföretagarrådgivningen är till för alla som vill eller funderar på att starta ett eget företag i Valdemarsviks kommun. Det spelar ingen roll hur långt du har kommit i dina planer – det kan vara bra att få stöd även i ett tidigt skede. Läs mer under "Starta företag"

Sidan uppdaterad den 27 november 2015 Skicka kommentar

Kontakt

  • Näringslivssamordnare Göran Trysberg Telefon 0123-191 28 Mobil 070-551 42 87

Valdemarsviks Kommun 615 80 VALDEMARSVIKTel: 0123-191 00Fax: 0123-191 04

Besöksadress: Storgatan 37. Skicka E-post till kommunen: