Dina förmåner

Valdemarsviks kommun erbjuder olika förmåner till våra anställda. Hos oss har du till exempel möjlighet att löneväxla till pension. Att löneväxla till pension innebär att du som anställd, genom avdrag på bruttolönen, avstår lön som i stället betalas in till den pensionsförsäkring som du valt för din tjänstepension. Även friskvård är ett viktigt område där vi gärna satsar för att öka dina möjligheter till ett hållbart arbetsliv med god hälsa. Kommunen ger därför ett friskvårdsbidrag upp till 3000 kronor per år.

Vi kan även erbjuda dig som är fast/tillsvidareanställd en förmånscykel. Du hyr en cykel genom bruttolöneavdrag på din lön under 36 månader, en anställningsförmån som är bra både för hälsa och miljö!

Den lilla kommunens fördelar

I Valdemarsviks kommun får du möjligheten att införskaffa en bred kunskapsbas i ditt yrke. Fördelen att arbeta i en liten kommun är att du tillhandahåller en mycket god kunskap inom flera delar inom ditt yrkesområde vilket innebär att du ständigt utvecklar dina kompetenser. Du har möjlighet att vara delaktig i många projekt och samverkan. Närheten till varandra ger snabbare beslutsvägar.

En kommun med unika miljöer