Här finns lediga jobb!

Vill du vara med och göra skillnad? Vill du ha ett arbete som gör stor nytta för många människor varje dag? Då har du kommit rätt!


Biträdande rektor till Vammarskolan

Publicerat den: 2022-03-30

Är du vår nästa biträdande rektor? Vill du ha Sveriges viktigaste jobb, göra skillnad och skapa möjligheter för nutid och framtid? Vi rekryterar nu en biträdande rektor som tillsammans med rektor ska utveckla Vammarskolan, en centralt belägen skola med 345 elever, från årskurs 4 upp till årskurs 9. Skolan har närhet till det mesta; centrum, hav, elljusspår och skog. På vår skola arbetar ca 55 pedagoger.

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Semestervikarier inom Stöd och Omsorg

Publicerat den: 2021-12-23

Omsorgsarbetet är ett omväxlande, roligt och spännande jobb. Där du ger stöd och hjälp till människor i sin vardag. Din arbetsdag är fylld med arbetsuppgifter där du hjälper till med personlig hygien, att klä sig, medicinhantering, matlagning, inköp, städ, tvätt, rehabiliteringsträning och kontakt med anhöriga m.m. Det innebär även att skapa livsglädje, motivation och inspiration för våra boende och brukare genom till exempel promenader, social tid och andra aktiviteter. Vi söker dig som vill arbeta heltid, deltid, dag eller natt inom äldreomsorgen och inom våra verksamheter för stöd till personer med funktionsnedsättning i Valdemarsviks kommun. Vi söker vikarier som vill jobba som personliga assistenter, i våra hemtjänstgrupper, på våra boenden inom äldreomsorgen eller i våra verksamheter inom stöd vid funktionsnedsättning.