Sälsafari varje lördag inkl lunch och fika med Bråvikslinjen

Se sälar på nära håll och avnjut en god lunch ute i det fria. Vi lovar att alla håller sig varma i våra mysiga flytoveraller och i din alldeles egen Bråvikslinjen Beanie-mössa.

Samling i Arkösund kl 10:00 för påklädnad och go-fika.
Åter i Arkösund ca kl 14.

1 500 kr vuxen
750 kr ungdom upp till 15 år

Ha på er rejäla skor samt varma gärna vindtäta handskar.
Ni får låna både flytoverall, räddningsväst, goggle samt balaklava av oss.
Mössan får ni behålla som en gåva.

Om det blir för dåligt väder eller för få bokade så ställs turen in senast 48h innan avgång och självklart betalas era pengar tillbaka omedelbart.

Boka och läs med HÄR

Turer med RIB-båt

Frågor och svar

Husdjur är tillåtna i mån om plats.

Vi lånar alltid ut flytvästar och googles. Flytoveraller på höst/vår/vinter.

Vi serverar inte mat ombord, men vi olika evenemang så hjälper vi kunderna efter behov och lagar mat på exempelvis en ö. Vi brukar bjuda på kaffe och fika vid chartrade turer.

Prata med Bråvikslinjen innan ni bokar för att se vilka förutsättningar som finns. Målet är att alla ska kunna åka med, bara man meddelar eller frågar innan.

Passar barn från cirka 6 års ålder. Barn upp till 14 år måste åka i målsmans sällskap. Barn under 12 åker för halva priset.

I nuläget tar båten 12 passagerare.

Båten är en RIB-båt av märket Vector Boats och har två diesel utombordare på vardera 300hk av märket Cox. Detta är en snabbgående båt som tål mycket sjö, ibland kan resan bli något skumpig om det är mycket vågor.

Man kan boka tur/retur hur som helst, så man kan stanna över på våra resmål om man vill under de dagar vi trafikerar. Hör av er till Bråvikslinjen så hjälper de er planera er tur.