Lediga jobb

Vill du vara med och göra skillnad? Vill du ha ett arbete som gör stor nytta för många människor varje dag? Då har du kommit rätt!

Fritidspedagog/lärare med musikinriktning

Publicerat den: 2019-11-15

Enligt gällande styrdokument verka för pedagogiska verksamheten på fritidshem. Tillsammans med kollegor driva utvecklingsarbetet för fritidshemmet. Ansvara och planera musikundervisningen i åk 3-6 i enlighet med gällande styrdokument.

Förskollärare till Gryts förskola

Publicerat den: 2019-11-11

Vill du arbeta på en arbetsplats som präglas av glädje, engagemang samt har ett eget driv ska du söka till vår förskola! Vi söker dig/er som är ansvarstagande förskollärare/pedagog som är trygg i dig själv.

Kommunsekreterare

Publicerat den: 2019-11-01

Är du initiativtagande, strukturerad och kan ta ansvar? Valdemarsviks kommun söker nu en kommunsekreterare till det oerhört viktiga arbetet i vårt kansli. Enheten har i uppdrag att vara ett administrativt stöd för den politiska verksamheten, för våra politiker och för sektorernas tjänstemän. Det omfattar kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och kommunstyrelsens utskott och gäller registratur och förberedelser av ärenden, kallelser till och protokoll från sammanträden. Kansliet består av ett team på tre personer och präglas av delaktighet och öppenhet. Kommunchefen är närmaste chef. Arbetsuppgifter I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår - sekreterarskap i de politiska organen. - att bereda ärenden inför beslut - att hantera arkivfrågor - att genomföra vissa utredningar - att registrera ärenden i vårt ärendesystem - att tillsammans med kollegor hantera de övriga administrativa uppgifter som åligger kansliet.