Lediga jobb

Vill du vara med och göra skillnad? Vill du ha ett arbete som gör stor nytta för många människor varje dag? Då har du kommit rätt!

Planarkitekt

Publicerat den: 2019-06-19

Som planarkitekt kommer du att dela din tid 50/50 mellan kommunens dagliga planarbete, och ett pågående EU-projekt för Eköns camping. I EU-projektet kommer du arbeta med att färdigställa en detaljplan för Eköns camping och naturreservat. Syftet med projektet är att inom lagstiftningens ram utveckla en metod för planarbete med stort underifrånperspektiv och medborgarinflytande. Uppdraget innebär kontakter med företagare, boende/berörda, länsstyrelsen och andra myndigheter samt resor i Östersjöområdet tillsammans med andra projektpartners för gemensamma möten och en hög grad av nätverkande. Kommunens övriga planarbete är varierat och rör alla former av detaljplaner i såväl kust- och skärgårdsmiljö som på mindre orter där nya bostadsområden ska etableras eller centrummiljöer utvecklas och förskönas. Planerna är såväl externt som internt initierade och det totala antalet planer har ökat under senare år. I rollen ingår löpande kontakt och samarbeten med externa parter såsom myndigheter, konsulter och medborgare, men även interna samarbeten, exempelvis inom gatu-och fastighetsområdet eller VA och renhållning.

Sjuksköterska

Publicerat den: 2019-06-14

Vi söker dig som är legitimerad och har ett genuint intresse av att arbeta med människor i deras hemmiljö. Erfarenhet från äldrevård, palliativ vård och/eller demensvård är meriterande. Arbetet ställer stora krav på att du har en empatisk förmåga, ett professionellt förhållningssätt samt ett gott omdöme, så att du kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar i dina möten med patienten. Arbetet sker i team med legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal samt i nära samarbete med omvårdnadspersonal och biståndshandläggare. Du blir en del i ett multiprofessionellt team där du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av hälso- och sjukvården för våra patienter. Vi arbetar även i team med övrig legitimerad personal.

Trä- och metallslöjdslärare sökes!

Publicerat den: 2019-06-13

I tjänsten ingår: Planering, genomförande av undervisning och bedömning i trä- och metallslöjd för elever i åk. 2-6 på Sörbyskolan, Gusums skola och Ringarums skola.