Lediga jobb

Vill du vara med och göra skillnad? Vill du ha ett arbete som gör stor nytta för många människor varje dag? Då har du kommit rätt!

Arbeta som vikarie inom Stöd och Omsorg sommaren 2021? -Vi ger dig mera!

Publicerat den: 2021-01-20

Omsorgsarbetet är ett omväxlande, roligt och spännande jobb. Där du ger stöd och hjälp till människor i sin vardag. Din arbetsdag är fylld med arbetsuppgifter där du hjälper till med personlig hygien, att klä sig, medicinhantering, matlagning, inköp, städ, tvätt, rehabiliteringsträning och kontakt med anhöriga m.m. Det innebär även att skapa livsglädje, motivation och inspiration för våra boende och brukare genom till exempel promenader, social tid och andra aktiviteter. Vi söker dig som vill arbeta heltid, deltid, dag eller natt inom äldreomsorgen och inom våra verksamheter för stöd till personer med funktionsnedsättning i Valdemarsviks kommun. Vi söker vikarier som vill jobba som personliga assistenter, i våra hemtjänstgrupper, på våra boenden inom äldreomsorgen eller i våra verksamheter inom stöd vid funktionsnedsättning.

Drifttekniker till VA-enheten

Publicerat den: 2021-01-04

Att arbeta på VA-enheten innebär ett självständigt och varierande arbete där du kommer att ingå i en grupp på 4 personer som har uppdraget att förvalta och utveckla vatten och avlopp. Tjänsten innebär tekniskt arbete till största delen men det finns administrativt arbete också. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten, vilket innebär 30 minuters inställelsetid under beredskapstjänstgöringen.

Enhetschef inom Stöd och Omsorg

Publicerat den: 2020-12-22

Kommunens ambition är att ett tydligt och nära ledarskap ska känneteckna verksamheten. Utifrån politiskt satta mål ska verksamheten planeras för måluppfyllelse i kvalitet och ekonomi i balans där brukaren hela tiden står i fokus. Som enhetschef ansvarar du för att leda, styra, följa upp och utveckla din verksamhet så att kraven i gällande avtal, lagar och riktlinjer följs. I uppdraget ingår ett personal-, ekonomi-, arbetsmiljö och utvecklingsansvar. I tjänsten är du en del av sektor Stöd- och omsorgs ledningsgrupp, som tillsammans med andra enhetschefer och stödfunktioner utvecklar verksamhet och kvalitet. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga enhetschefer inom sektorn samt andra professioner, såsom biståndsbedömare, omsorgspersonal och hemsjukvård.