Lediga jobb

Vill du vara med och göra skillnad? Vill du ha ett arbete som gör stor nytta för många människor varje dag? Då har du kommit rätt!

Lärare i spanska ref nr e304/2020

Publicerat den: 2020-05-29

Du ser dig själv som en naturlig drivande kraft i att skapa bra förutsättningar för elevers lärande. Vana av att planera, genomföra och utvärdera lektioner. Du är väl förtrogen med gällande styrdokument och har en vana av att arbeta i skolan som organisation. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på spanska och svenska. Du uppskattar ett varierande arbete och har god samarbetsförmåga. Du har lätt för och värdesätter att skapa goda relationer och samverka med elever, vårdnadshavare och arbetsteam. Du är medveten och tydlig i ditt pedagogiska ledarskap och du har förmågan att skapa en god arbetsmiljö som präglas av ansvar, närvaro och autenticitet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättandet av denna tjänst. Erfarenhet krävs.

1:e Socialsekreterare till område Barn och Unga inom IFO

Publicerat den: 2020-05-15

Vi satsar och fokuserar på stöd i vardagen och personaltäthet inom Individ och familjeomsorgen. Vill du vara med på vår resa? Då är du rätt person, välkommen med din ansökan. Vi ansvarar för myndighetshandläggning för barn, ungdom och familj. Här handlägges i huvudsak ärenden som rör barn och unga enligt SoL och LVU. Arbetsuppgifterna består av att kartlägga, utreda och bedöma individuella behov enligt BBiC, samt uppföljning av insatser. Dokumentationen utgör en viktig del i arbete. I vårt starka gäng arbetar vi inom områdena barn och ungdom, familjerätt, familjehem och ensamkommande barn och unga. Nu söker vi någon som vill arbeta med att stödja och vägleda medarbetare i detta arbete! Vi söker dig som vill leda utifrån ett coachande synsätt och vill arbeta nära chef med verksamhetsutveckling. Vi är totalt cirka 25 medarbetare inom IFO och förutom barn och unga finns vuxen/missbruk, biståndshandläggning samt kommunens öppenvård som ryms här. Vi arbetar med Pro Capita som dokumentationssystem.

Familjehemssekreterare inom IFO

Publicerat den: 2020-05-15

Som familjehemssekreterare arbetar du huvudsakligen med att rekrytera, utreda och följa upp uppdragstagare inom ramen för familjehem, kontaktfamilj och kontaktperson samt handleda dessa. Vid behov ansvarar du för att matcha HVB-hem. Inom ramen för tjänsten så görs adoptionsutredningar och ekonomiska delar rörande uppdragstagare såsom avtalsskrivande och ersättnings bedömning utifrån rekommendationer. Beslut fattas inom gällande lagstiftning. Inom enheten för barn, ungdom och familj handlägger vi barn- och ungdomsärenden, ärenden inom det familjerättsliga området, familjehemsvård samt ensamkommande barn och unga. I ditt uppdrag kommer du ha metodstöd från 1:e socialsekreterare samt delta i extern handledning tillsammans med övriga kollegor inom enheten. Totalt består gruppen av nio personer. Vi arbetar med Pro Capita som dokumentationssystem.

Arbeta som vikarie inom Stöd och Omsorg sommaren 2020? -Vi ger dig mera!

Publicerat den: 2019-12-20

Dina arbetsuppgifter kommer vara att hjälpa människor med vardagliga sysslor såsom exempelvis påklädning, hygien, matlagning, handling, städning, sociala aktiviteter och framförallt visa personlig omtanke. Vi söker dig som vill arbeta heltid, deltid, dag eller natt inom äldreomsorgen och inom våra verksamheter för stöd till personer med funktionsnedsättning i Valdemarsviks kommun. Till alla våra särskilda boenden, hemtjänstområden, gruppbostäder samt personliga assistenter i kommunen söker vi: Undersköterskor Vårdbiträden Vårdare Skötare