Lediga jobb

Vill du vara med och göra skillnad? Vill du ha ett arbete som gör stor nytta för många människor varje dag? Då har du kommit rätt!

1:e Socialsekreterare

Publicerat den: 2019-07-29

Nu söker vi en 1:e socialsekreterare till Vuxen och missbruk samt Bistånd SoL och LSS inom IFO Individ- och familjeomsorgen i Valdemarsviks kommun söker 1:e socialsekreterare till vår myndighetsgrupp vuxen och äldre. Som 1:e socialsekreterare får du arbeta i nära samarbete med IFO-chef i frågor som handlar om att driva utvecklingsarbete och ha omvärldsbevakning. Arbete innebär också att arbets- och metodhandleda medarbetarna såväl i grupp som individuellt. Du kommer vara arbetsledare för ca sju st. kunniga medarbetare som arbetar med handläggning av vuxenärenden såsom missbruk och ekonomiskt bistånd samt biståndshandläggargruppen som handlägger ärenden inom såväl SoL som LSS. Tillsammans med två andra 1:e socialsekreterare utgör ni förstegrupp för IFO:s verksamhet som genom samverkan i team skapar en bra sammanhållen verksamhet. På individ och familjeomsorgen är vi totalt 24 medarbetare och består förutom ovanstående grupp även av myndighetsutövning barn, ungdom och familj samt öppenvård riktat till familj och missbruk.

Socialsekreterare barn unga och familj

Publicerat den: 2019-07-29

Nu söker vi drivna socialsekreterare! Vi satsar och fokuserar på stöd i vardagen och personaltäthet inom Individ och familjeomsorgen. Vill du vara med på vår resa? Då är du rätt person, välkommen med din ansökan. Vi ansvarar för myndighetshandläggning för barn, ungdom och familj. Här handlägger du i huvudsak ärenden som rör barn och unga enligt SoL och LVU. Arbetsuppgifterna består av att kartlägga, utreda och bedöma individuella behov enligt BBiC, samt uppföljning av insatser. Dokumentationen utgör en viktig del i arbete. I vårt starka gäng arbetar vi inom områdena barn och ungdom, familjerätt, familjehem och ensamkommande barn och unga. Vi erbjuder en trevlig och dynamisk arbetsgrupp, nära coachning av 1:e socialsekreterare och extern handledning. Du kommer erbjudas utbildning i nya och reviderade BBiC samt barnintervju som metod för samtal med barn. Vi arbetar med Pro Capita som dokumentationssystem. Vill du ta nästa steg i karriären titta gärna på vår lediga tjänst som 1:e socialsekreterare med inriktning vuxen och äldre.

Drifttekniker till VA-enheten Valdemarsviks kommun

Publicerat den: 2019-07-09

Att arbeta på VA-enheten innebär ett självständigt och varierande arbete där du kommer att ingå i en grupp med erfarna kollegor. Vi är en liten grupp på 4 personer som har uppdraget att förvalta och utveckla vatten och avlopp. Tjänsten innehåller både tekniskt och administrativt arbete. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten, vilket innebär 30 minuters inställelsetid under beredskapstjänstgöringen.

Bibliotekschef

Publicerat den: 2019-06-26

Ledarskapet på Valdemarsviks bibliotek kännetecknas av delaktighet och främjande av ett internt klimat som präglas av respekt, öppenhet, samarbete, tillit och tydlighet. Som bibliotekschef kommer du att ha budgetansvar samt verksamhets- och personalansvar. Du kommer att delta i det regionala bibliotekssamarbetet Götabiblioteken, förankra gemensamma frågor och samordna arbetet lokalt. I din tjänst ingår även ett uppdrag att arbeta som bibliotekarie. Arbete i informationsdisk ingår. Som bibliotekschef ansvarar du för en mindre personalgrupp där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi söker dig som är stabil, med personlig mognad, strukturerad, empatisk och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare har du ett gott omdöme samt en helhetssyn över vad som behöver göras och du kan leda och utveckla i verksamheten. Här har du stor möjlighet att växa i ditt ledarskap och arbeta övergripande på ett litet men välbesökt och välrenommerat bibliotek. Tillsammans utvecklar vi verksamheten och skapar ett bibliotek som är tillgängligt och angeläget för alla!