Lediga jobb

Vill du vara med och göra skillnad? Vill du ha ett arbete som gör stor nytta för många människor varje dag? Då har du kommit rätt!

Slöjdlärare åk 2-6

Publicerat den: 2021-05-07

Vi söker två slöjdlärare: en i textilslöjd och en i trä- och metallslöjd i årskurs 2- 6. Tillsammans är ni ett team som arbetar med slöjdämnet. Ni planerar, genomför, utvärderar och bedömer enligt riktlinjer i våra styrdokument.

Lärare i musik åk 3-6

Publicerat den: 2021-05-07

Ansvara och planera musikundervisningen i åk 3-6 i enlighet med gällande styrdokument.

Handläggare funktionshinder inom IFO

Publicerat den: 2021-05-06

Som LSS-handläggare i individ- och familjeomsorgens verksamhet handlägger du ärenden genom att utreda, bedöma och fatta beslut enligt LSS samt Socialtjänstlagen. Arbetsuppgifterna består även i att följa upp och ompröva beviljade insatser. Inom ramen för tjänsten så samarbetar och samverkar du med bland annat övriga handläggare samt aktörer inom funktionshinderområdet och äldreomsorgsområdet. Arbetet består av många möten utöver klientsamtal med exempelvis boendepersonal och enhetschefer, anhöriga, hälso- och sjukvårdspersonal samt annan personal inom IFO. Du ingår i en liten arbetsgrupp med ytterligare fyra biståndshandläggare som främst handlägger inom SoL äldre. Vi arbetar med Pro Capita som dokumentationssystem men står inför övergång till Life Care.

Distriktsköterska/Sjuksköterska till Hemsjukvården

Publicerat den: 2021-05-05

Arbetet som distriktsköterska/sjuksköterska inom Hemsjukvården innebär att du självständigt bedömer, planerar, organiserar och utför medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Du samverkar i team såväl internt som externt för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. Som sjuksköterska ansvarar du för att handleda och delegera omvårdnadspersonal samt som råd och stöd för övriga professioner i teamet runt patienten. Tillsammans skapar vi en arbetsplats som genomsyras av ett gott och respektfullt bemötande mot alla. Vi välkomnar en ny kollega till vår positiva arbetsgrupp. Här har vi en god sammanhållning och ett professionellt förhållningssätt för att möta våra patienters behov.

Textilslöjdlärare

Publicerat den: 2021-05-03

Anställningen är tillsvidare och på heltid. Du kommer att undervisa i textilslöjd på Vammarskolan i Valdemarsvik grundskola årskurs 4-9. Mentorskap kan komma att ingå i tjänsten.

Lärare i spanska och engelska

Publicerat den: 2021-05-03

Lärare i spanska och engelska för årskurs 6-9.

Lärare i tyska och engelska

Publicerat den: 2021-05-03

Lärare i tyska och engelska för årskurs 6-9.

Lärare i engelska, svenska och SVA

Publicerat den: 2021-05-03

Lärare i engelska, svenska och svenska som andraspråk (SVA)

Bygglovshandläggare, ref.nr 503e/2021

Publicerat den: 2021-05-03

Handläggning av bygglov, bygganmälan, tillsynsärenden, strandskyddsdispenser, bostadsanpassningsbidrag mm. I rollen ingår löpande kontakt och samarbeten med externa parter såsom myndigheter, konsulter och medborgare, men även interna samarbeten, exempelvis med detaljplanering. Tjänsten är placerad på Plan- och byggkontoret, och deltagande i andra förekommande arbetsuppgifter på enheten ingår.

Ungdomsjobb

Publicerat den: 2021-04-28

Sommarentreprenörskola/SES2021 Har du tankar på att starta eget företag? Du som söker till SES2021 kommer få stora möjligheter att utveckla dina entreprenöriella förmågor för att förverkliga dina egna drömmar om att starta eget. Här varvas inspirationsföreläsningar och studiebesök med olika typer av grupparbeten. Vill du söka till SES2021? Skicka in ditt CV och ditt personliga brev där du berättar mer om varför just du söker till sommarentreprenörskolan och vad du hoppas uppnå om du får chansen att delta. Totalt kommer maximalt 8 personer att antas. Arbetet kommer att utföras under veckorna 24-26. Sommarkommunikatör Tycker du om att skriva texter, göra film, podd eller fotografera? Du som söker arbete som Sommarkommunikatör kommer att få ett skräddarsytt uppdrag utifrån dina unika förmågor och intressen. Det gemensamma för alla som får uppdrag som sommarkommunikatör är att arbetet ska främja besöksnäringen runt om i Valdemarsviks kommun. Vill du söka uppdraget som sommarkommunikatör? Skicka in ditt CV och ditt personliga brev där du berättar mer om dina intressen och vad du tror att du skulle kunna bidra med som sommarkommunikatör. Totalt kommer maximalt fyra personer att få uppdrag som Sommarkommunikatör. Arbetet kommer att utföras under veckorna 24-26.

Arbeta som vikarie inom Stöd och Omsorg sommaren 2021? -Vi ger dig mera!

Publicerat den: 2021-01-20

Omsorgsarbetet är ett omväxlande, roligt och spännande jobb. Där du ger stöd och hjälp till människor i sin vardag. Din arbetsdag är fylld med arbetsuppgifter där du hjälper till med personlig hygien, att klä sig, medicinhantering, matlagning, inköp, städ, tvätt, rehabiliteringsträning och kontakt med anhöriga m.m. Det innebär även att skapa livsglädje, motivation och inspiration för våra boende och brukare genom till exempel promenader, social tid och andra aktiviteter. Vi söker dig som vill arbeta heltid, deltid, dag eller natt inom äldreomsorgen och inom våra verksamheter för stöd till personer med funktionsnedsättning i Valdemarsviks kommun. Vi söker vikarier som vill jobba som personliga assistenter, i våra hemtjänstgrupper, på våra boenden inom äldreomsorgen eller i våra verksamheter inom stöd vid funktionsnedsättning.