Lediga jobb

Vill du vara med och göra skillnad? Vill du ha ett arbete som gör stor nytta för många människor varje dag? Då har du kommit rätt!

Arbetsterapeut, vikariat

Publicerat den: 2021-10-22

Vi är ett glatt och trevligt och stabilt rehabgäng på 3 fysioterapeuter och 4 arbetsterapeuter med bra gemenskap och humor. Vi är bra på att se varandra och ta vara på varandras kunskaper. Vårt arbete är mycket omväxlande och det är en stor variation på arbetsuppgifterna men också på patientgruppen. Detta innebär också att du får användning av din kompetens oavsett hur lång erfarenhet du har. Vi arbetar i team där det ingår sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut, omvårdnadspersonal och enhetschefer. Vi har även den stora möjligheten till att ha en rehabassistent och en Silviasyster som kan stötta oss i vårt arbete med patienter och anhöriga. Du kommer att till stor del att planera dina egna arbetsdagar vilket kräver att du är strukturerad. Det är även viktigt att du kan ställa om då det ibland händer oförutsedda saker. Detta innebär att arbetet är väldigt fritt och flexibelt. Då vi är en liten kommun så har vi även fördelen med att det är korta kontaktvägar, både till omvårdnadspersonal, biståndshandläggare och enhetschef. Vi har även ett tätt samarbete med våran MAS och MAR. Vi arbetar också med en hel del utveckling och hela tiden händer det saker.

Undersköterska till Hemsjukvården

Publicerat den: 2021-10-21

Arbetsuppgifterna är mycket varierande. Vi stöttar sjuksköterskorna i deras arbeta och hjälper till med t.ex. provtagningar, avancerade såromläggning, har du erfarenhet av Picco o Vacco pumpar är det meriterande, sonder o dränage . Det kan även förekomma arbetsuppgifter från rehab gruppen såsom stöttning vid träningar och utprovning av hjälpmedel. Du kommer att arbeta på Hemsjukvården i kommunen även på våra särskilda boenden, i först hand Vammarhöjden. Du kommer att till stor del att planera dina egna arbetsdagar vilket kräver att du är strukturerad. Det är även viktigt att du kan ställa om då det ibland händer oförutsedda saker. Detta innebär att arbetet är väldigt fritt och flexibelt.

Socialsekreterare inom IFO

Publicerat den: 2021-10-19

Nu söker vi drivna socialsekreterare till barn, ungdom och familj! Vi satsar på stöd i vardagen, personaltäthet och utveckling inom Individ och familjeomsorgen. Vill du vara med på vår resa? Då är du rätt person - välkommen med din ansökan? I vårt kompetenta och starka gäng arbetar vi inom områdena barn och ungdom, familjerätt, familjehem och ensamkommande barn och unga. Vi ansvarar för myndighetshandläggning för barn, ungdom och familj. Här handlägger du i huvudsak ärenden som rör barn och unga enligt SoL och LVU. Arbetsuppgifterna består av att kartlägga, utreda och bedöma individuella behov enligt BBiC samt uppföljning av insatser. Dokumentationen utgör en viktig del i arbetet. Vi erbjuder en trevlig och dynamisk arbetsgrupp, nära coachning av 1:e socialsekreterare och extern handledning. Du kommer att erbjudas utbildning i nya och reviderade BBiC samt barnintervju som metod för samtal med barn. Vi arbetar med Pro Capita som dokumentationssystem.

Enhetschef

Publicerat den: 2021-10-15

Kommunens ambition är att ett tydligt och nära ledarskap ska känneteckna verksamheten. Utifrån politiskt satta mål ska verksamheten planeras för måluppfyllelse i kvalitet och ekonomi i balans där brukaren hela tiden står i fokus. Som enhetschef ansvarar du för att leda, styra, följa upp och utveckla din verksamhet så att kraven i gällande avtal, lagar och riktlinjer följs. I uppdraget ingår ett personal-, ekonomi-, arbetsmiljö och utvecklingsansvar. I tjänsten är du en del av sektor Stöd- och omsorgs ledningsgrupp, som tillsammans med andra enhetschefer och stödfunktioner utvecklar verksamhet och kvalitet. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga enhetschefer inom sektorn samt andra professioner, såsom biståndsbedömare, omsorgspersonal och hemsjukvård.

Slöjdlärare (trä/metall) ref nr 320e/21

Publicerat den: 2021-10-11

En av våra medarbetare ska gå i pension och vi söker nu en lärare till vår trä/metall slöjd. Anställningen är tillsvidare och på heltid. Du kommer att undervisa i träslöjd på Vammarskolan i Valdemarsvik som är grundskola för årskurs 4-9. Mentorskap kan komma att ingå i tjänsten.

Vikarier inom Äldreomsorg och Stöd till personer med funktionsnedsättning

Publicerat den: 2021-08-31

Omsorgsarbetet är ett omväxlande, roligt och spännande jobb. Där du ger stöd och hjälp till människor i sin vardag. Din arbetsdag är fylld med arbetsuppgifter där du hjälper till med personlig hygien, att klä sig, medicinhantering, matlagning, inköp, städ, tvätt, rehabiliteringsträning och kontakt med anhöriga m.m. Det innebär även att skapa livsglädje, motivation och inspiration för våra boende och brukare genom till exempel promenader, social tid och andra aktiviteter. Vi söker dig som vill arbeta heltid, deltid, dag eller natt inom äldreomsorgen och inom våra verksamheter för stöd till personer med funktionsnedsättning i Valdemarsviks kommun. Vi söker vikarier som vill jobba som personliga assistenter, i våra hemtjänstgrupper, på våra boenden inom äldreomsorgen eller i våra verksamheter inom stöd vid funktionsnedsättning.