Valdemarsviks kommuns logotyp
Verktyg
Du är här: Start / Lediga jobb

Lediga jobb

Vill du vara med och göra skillnad? Vill du ha ett arbete som gör stor nytta för många människor varje dag? Då har du kommit rätt.

Vårt uppdrag är att på bästa sätt ge kommuninvånarna  samt alla de människor som besöker vår vackra kommun bra service. För att klara detta behöver vi medarbetare som gillar utveckling och ständigt är beredda på att möta nya utmaningar.

Här hittar du alla våra lediga jobb för tillfället. Valdemarsviks kommun samarbetar med Offentliga Jobb vid annonsering av lediga tjänster i kommunen. Samtliga lediga jobb i Valdemarsviks kommun återfinns på denna sida.

Lediga tjänster i Valdemarsviks kommun kan sökas direkt via ett webbformulär som går att nå i respektive annons. Traditionella ansökningar per post kan också skickas.
Välkommen med din ansökan!

Bemanningsenheten söker fler vikarier
Är du intresserad av att arbeta som timvikarie inom omsorg om, funktionsnedsatta, äldreomsorg, barnomsorg eller som personlig assistent? Då är du välkommen med din ansökan till oss på Bemanningsenheten.

Vi söker fler vikarier som kan hoppa in på timmar inom förskola, fritidshem, äldreboende, hemtjänst, gruppbostäder och personlig assistans i Valdemarsvik, Gryt, Gusum och Ringarum. Det är meriterande om du har gått eller går Vård- och omsorgsprogrammet eller Barn- och fritidsprogrammet eller har erfarenheter från tidigare arbete inom området du är intresserad av. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift och ha datavana. Körkort är önskvärt och i vissa fall ett krav.
Välkommen att skicka in en intresseanmälan tillsammans med ett personligt brev och CV.
Du finner blanketten för intresseanmälan på
www.valdemarsvik.se/sv/Lediga-jobb/Bemanningsenheten
Maila din ansökan till: bemanningsenheten@valdemarsvik.se eller via post till Valdemarsviks kommun, Bemanningsenheten, 615 80 Valdemarsvik
Välkommen med din ansökan!

Lediga jobb 

Sjuksköterska dag 100%
Sista ansökningsdag 2018-10-31
Hos oss kommer du att tillsammans med dina kollegor ha ett mycket stimulerande arbeta med varierande arbetsuppgifter. Arbetstiden är schemalagd med tjänstgöring dagtid, enstaka kvällar samt med arbete tre helgpass på sex veckor. Kommunen har under de senaste åren gjort extra lönesatsningar på legitimerad personal. Vi har individuell lönesättning.
Våra patienter möter vi i kommunens vård-och omsorgsboenden (SÄBO och LSS) och hemma i det ordinära boendet. Vi har även ett särskilt uppdrag från Region Östergötland att ansvara för den primärvårdanslutna palliativa vården i Valdemarsvik (PAH). Vi har mycket god samverkan med Vårdcentralen i Valdemarsvik och flera utvecklingsprojekt pågår tillsammans med dem där vi ser på möjligheterna till nära vård med stöd av e-hälsoteknik. Vi gör även en satsning på hemrehabilitering och rehabiliterande förhållningssätt för att möjliggöra för människor att ett så självständigt liv som möjligt. Hemrehabiliteringen omfattar alla funktioner och professioner och teamsamverkan är en avgörande del för att lyckas i arbetet.
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med adekvat vidareutbildning. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor i deras hemmiljö oavsett boendeform och är intresserad av att utveckla vår verksamhet mot ett mer rehabiliterande arbetssätt. Erfarenhet från äldrevård, palliativ vård och/eller demensvård är meriterande liksom erfarenhet av hemsjukvård. Arbetet ställer stora krav på att du har en empatisk förmåga, ett professionellt förhållningssätt samt ett gott omdöme så att du kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar i dina möten med patienten. Arbetet inom enheten sker i team med legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal och undersköterskor samt i nära samarbete med omvårdnads- och omsorgspersonalen i kommunen.
Tjänsten kommer i första hand att inriktas mot Särskilt boende för äldre (SÄBO). Du blir en del i ett multiprofessionellt team där du ansvarar för genomförande och uppföljning av hälso- och sjukvården för våra patienter.

Sjuksköterska natt 67%
Sista ansökningsdag 2018-10-31
Våra patienter möter vi i kommunens vård-och omsorgsboenden (SÄBO och LSS) och hemma i det ordinära boendet. Vi har även ett särskilt uppdrag från Region Östergötland att ansvara för den primärvårdanslutna palliativa vården i Valdemarsvik (PAH). Vi har mycket god samverkan med Vårdcentralen i Valdemarsvik och flera utvecklingsprojekt pågår tillsammans med dem där vi ser på möjligheterna till nära vård med stöd av e-hälsoteknik. Vi gör även en satsning på hemrehabilitering och rehabiliterande förhållningssätt för att möjliggöra för människor att ett så självständigt liv som möjligt. Hemrehabiliteringen omfattar alla funktioner och professioner och teamsamverkan är en avgörande del för att lyckas i arbetet.
Vi söker dig som har relevant utbildning och ett genuint intresse av att arbeta med människor i deras hemmiljö. Erfarenhet från äldrevård, palliativ vård och/eller demensvård är meriterande liksom erfarenhet av hemsjukvård. Arbetet ställer stora krav på att du har en empatisk förmåga, ett professionellt förhållningssätt samt ett gott omdöme så att du kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar i dina möten med patienten. Arbetet inom enheten sker i team med legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal samt i nära samarbete med omvårdnads- och omsorgspersonalen. Som sjuksköterska på natten arbetar du ensam och för dig är det i första hand omvårdnads-och omsorgspersonalen som blir dina samarbetspartners.
Du blir en del i ett multiprofessionellt team där du ansvarar för genomförande och uppföljning av hälso- och sjukvården för våra patienter nattetid.

Omfattning: 67 % med möjlighet till utökning med kvälls-och dagtjänstgöring
Schemalagd arbetstid med tjänstgöring var tredje helg

Personlig Assistent
Sista ansökningsdag 2018-10-28
Vi söker dig som har intresse och engagemang för att arbeta nära en annan människa. Vi utgår från att du är lyhörd inför brukarens behov och önskemål samtidigt som du kan ta initiativ och föreslå sysslor.
Du kommer att vara behjälplig med det mesta som kan uppkomma i vardagen, som till exempel hushållsgöromål, personlig omvårdnad och träning.
Du kommer att arbeta ensam i brukarens hem samt följa med på aktiviteter utanför hemmet.

Nätverkstekniker
Sista ansökningsdag 2018-10-24
Vi erbjuder ett utmanande och intressant arbete som nätverkstekniker i Valdemarsviks kommun. I rollen som nätverkstekniker kommer du arbeta med installationer och drift av den gemensamma IT-miljön bl. a Microsoft AD, Exchange, Windows Server, SQL Server, VMware och Cisco Meraki.

Förskolechef
Sista ansökningsdag 2018-10-18
Sök via länk till http://www.intendab.com/aktuella-tjanster/
Som förskolechef ansvarar du för att organisera kommunens förskoleverksamhet. Du ansvarar för och leder verksamheten med fokus på uppdrag, måluppfyllelse, en god arbetsmiljö samt utveckling genom ständiga förbättringar. Du ansvarar för att gemensamma riktlinjer implementeras och efterlevs. Som chef tar du tillvara och förvaltar den drivkraft som finns hos medarbetarna där målen nås genom delaktighet, engagemang och samarbete. Du kommer att ansvara för utvecklings- och kvalitetsarbetet inom förskolan. Kommunen har en väl fungerande förskoleverksamhet. Det erbjuds också pedagogisk omsorg, öppen förskola samt en specialpedagog anställd mot förskolorna. Man har ett tätt samarbete förskolecheferna emellan och tillsammans med övriga förskolechefer arbetar man för att hålla ihop verksamheterna och skapa ”vi-känsla” mellan förskolorna. Det finns en gemensam organisationsmodell för alla kommunala förskolorna med bland annat utvecklingsledare som arbetar aktivt med det systematiska kvalitetsarbetet tillsammans med förskolecheferna. Du ansvarar för organisationsplanering, schemaläggning o s v. Vi förväntar oss att du aktivt arbetar för att kommunens vision och sektorns åtaganden förverkligas. Du har ansvar för budgetarbete, arbetsmiljö, ekonomi- och personalfrågor samt att verksamheternas resultat följs upp kontinuerligt bl a via månadsrapporter. 

 

 

Sidan uppdaterad den 18 oktober 2018 Skicka kommentar

Valdemarsviks Kommun 615 80 VALDEMARSVIKTel: 0123-191 00Fax: 0123-191 04

Besöksadress: Storgatan 37. Skicka E-post till kommunen: