Valdemarsviks kommuns logotyp
Du är här: Start / Lediga jobb

Lediga jobb

Vill du vara med och göra skillnad? Vill du ha ett arbete som gör stor nytta för många människor varje dag? Då har du kommit rätt.

Vårt uppdrag är att på bästa sätt ge kommuninvånarna  samt alla de människor som besöker vår vackra kommun bra service. För att klara detta behöver vi medarbetare som gillar utveckling och ständigt är beredda på att möta nya utmaningar. Välkommen med din ansökan!

Här hittar du alla våra lediga jobb för tillfället. Valdemarsviks kommun samarbetar med Offentliga Jobb vid annonsering av lediga tjänster i kommunen. Samtliga lediga jobb i Valdemarsviks kommun återfinns på denna sida.
Lediga tjänster i Valdemarsviks kommun kan sökas direkt via ett webbformulär som går att nå i respektive annons. Traditionella ansökningar per post kan också skickas.

Bemanningsenheten söker fler vikarier
Är du intresserad av att arbeta som timvikarie inom barnomsorg, äldreomsorg, funktionshinderomsorg eller som personlig assistent? Då är du välkommen med din ansökan till oss på Bemanningsenheten.

Vi söker nu fler vikarier som kan hoppa in på timmar inom förskola, fritidshem, äldreboende, hemtjänst, gruppbostäder och personlig assistans i Valdemarsvik, Gryt, Gusum och Ringarum. Det är meriterande om du har gått eller går Vård- och omsorgsprogrammet eller Barn- och fritidsprogrammet eller har erfarenheter från tidigare arbete inom området du är intresserad av. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift och ha datavana. Körkort är önskvärt och i vissa fall ett krav.
Välkommen att skicka in en intresseanmälan tillsammans med ett personligt brev och CV.
Du finner blanketten för intresseanmälan på
www.valdemarsvik.se/sv/Lediga-jobb/Bemanningsenheten
Maila din ansökan till: bemanningsenheten@valdemarsvik.se eller via post till Valdemarsviks kommun, Bemanningsenheten, 615 80 Valdemarsvik
Välkommen med din ansökan!

Lediga jobb 

Lärare till Vuxenutbildningen
Sista ansökningsdag 2017-04-12
Detta är en helt nyinrättad tjänst. Kommunen kommer starta upp distansundervisning inom SFI och svenska som andraspråk (SAS) inom vuxenutbildning. För att nå en hög måluppfyllelse, behövs en stödresurs på plats i Valdemarsvik. Det finns även andra vuxenstuderande som behöver hjälp med sina distansstudier. Till detta kommer det också en del uppföljningsarbete kring elevernas studieframgång samt också kvalitetsuppföljning av utbildningen. Därför behövs en pedagog inom GIFVA-verksamheten. Du kommer mötas av en öppen atmosfär och kollegor som har roligt på jobbet. Vi är en grupp som har en mängd olika arbetsuppgifter, vilket vi väljer att se som en styrka. Då vi löser många problem och frågor tillsamammans.

Bygglovshandläggare
Sista ansökningsdag 2017-04-03
Tyngdpunkten i tjänsten som bygglovhandläggare ligger på bygglovsärenden samt tillsyn och rådgivning inom plan- och bygglagen. Du har kontinuerlig dialog med sökanden och andra berörda, granskar ritningar, administrerar bygglovsprocessen, fattar beslut och föredrar ärenden inför nämnden. En stor del av arbetet är att ge råd och information till allmänheten via telefon eller besök.
Du kommer också att arbeta som handläggare i ärenden om bostadsanpassningsbidrag och andra förekommande arbetsuppgifter inom kontoret samt samverka med övriga enheter och sektorer.

Bygglovs- och planassistent
Sista ansökningsdag 2017-04-03
Som bygglov- och planassistent är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att arbeta med den administrativa delen i plan- och bygglovsprocesserna.
Inom bygglovsprocessen kommer du bland annat att arbeta med administrativa rutiner kring bygglovsfrågor till exempel hantering och registrering av olika ärenden, kopiering, scanning av dokument, utskick av underrättelser till grannar, utskrift och expediering av beslut, hantering av akter inför arkivering mm, detta i samarbete med den kanslifunktion som finns i kommunen. Vid intresse kan även arbete med enklare handläggningsärenden bli aktuellt längre fram.
Inom planprocessen kommer du arbeta som administrativt stöd under hela ärendeprocessen med bland annat utskick, kommunicering, utställningar och dokumenthantering.
I uppgiften som assistent ingår även uppdatering av listor samt framtagande av statistik. Även vissa andra administrativa uppgifter inom sektorn kan bli aktuellt.
Vi arbetar i ärendesystemet Castor

Semestervikarierande Sjuksköterskor till Hemsjukvården
Sista ansökningsdag 2017-03-31
Hemsjukvården i Valdemarsvik söker nu semestervikarier:
Sjuksköterskor för tjänstgöring på dag- och kvällstid alternativt för nattjänstgöring (schemalagd arbetstid)
Arbetet sker i team med legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal samt i nära samarbete med omvårdnadspersonal och biståndshandläggare.
Du blir en del i ett multiprofessionellt team där du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av hälso- och sjukvården för våra patienter.

Semestervikarierande leg. Fysioterapeut/Leg. Sjukgymnast och/eller Arbetsterapeut
Sista ansökningsdag 2017-03-31
Du blir en del av ett team som består av arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, sjuksköterskor och undersköterskor. Även omvårdnadspersonal ute i verksamheterna ingår som en viktig del i teamarbetet. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete inom kommunens hälso-och sjukvård där du tillsammans med övriga medarbetare tar ansvar för att våra patienter får god livskvalitet, god och säker vård samt är med och utvecklar kvalitet och patientsäkerhet.

Semestervikarierande leg. Fysioterapeut/Leg. Sjukgymnast och/eller Arbetsterapeut
Sista ansökningsdag 2017-03-31
Du blir en del av ett team som består av arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, sjuksköterskor och undersköterskor. Även omvårdnadspersonal ute i verksamheterna ingår som en viktig del i teamarbetet. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete inom kommunens hälso-och sjukvård där du tillsammans med övriga medarbetare tar ansvar för att våra patienter får god livskvalitet, god och säker vård samt är med och utvecklar kvalitet och patientsäkerhet. 

 Lärare textilslöjd åk 1-6
Sista ansökningsdag 2017-04-17
Sedvanliga arbetsuppgifter som textilslöjdslärare. Tjänsten är förlagd på tre skolor, Ringarum, Gusum och Sörby.

Lärare trä- och metallslöjd åk-1-6
Sista ansökningsdag 2017-04-17
Sedvanliga arbetsuppgifter som Trä- metallslöjdslärare. Tjänsten är förlagd på tre skolor, Ringarum, Gusum och Sörby.

Semestervikarier 2017 inom omsorg om äldre och personer med funktionsnedsättning  
sista ansökningsdag 2017-04-30
Till sommaren 2017, söker vi dig som vill ha ett viktigt och roligt sommarjobb. Vill du jobba med att hjälpa människor ska du jobba hos oss. Hos oss jobbar du med äldre eller funktionsnedsatta människor i deras hem eller på boenden. Det här jobbet innebär att du kommer att få värdefulla erfarenheter i mötet med olika människor. Dina arbetsuppgifter kommer vara att hjälpa människor med vardagliga sysslor såsom exempelvis påklädning, hygien, matlagning, handling, städning, sociala aktiviteter och framförallt visa personlig omtanke.
Vi söker dig som vill arbeta heltid, deltid, dag eller natt inom äldreomsorgen och omsorgen funktionsnedsatta i Valdemarsviks kommun.
Till alla våra särskilda boenden, hemtjänstområden samt personliga assistenter i kommunen söker vi: Undersköterskor, Vårdbiträden, Vårdare, Skötare

 

 

Sidan uppdaterad den 23 mars 2017 Skicka kommentar

Valdemarsviks Kommun 615 80 VALDEMARSVIKTel: 0123-191 00Fax: 0123-191 04

Besöksadress: Storgatan 37. Skicka E-post till kommunen: