Valdemarsviks kommuns logotyp
Verktyg
Du är här: Start / Lediga jobb

Lediga jobb

Vill du vara med och göra skillnad? Vill du ha ett arbete som gör stor nytta för många människor varje dag? Då har du kommit rätt.

Vårt uppdrag är att på bästa sätt ge kommuninvånarna  samt alla de människor som besöker vår vackra kommun bra service. För att klara detta behöver vi medarbetare som gillar utveckling och ständigt är beredda på att möta nya utmaningar. Välkommen med din ansökan!

Här hittar du alla våra lediga jobb för tillfället. Valdemarsviks kommun samarbetar med Offentliga Jobb vid annonsering av lediga tjänster i kommunen. Samtliga lediga jobb i Valdemarsviks kommun återfinns på denna sida.
Lediga tjänster i Valdemarsviks kommun kan sökas direkt via ett webbformulär som går att nå i respektive annons. Traditionella ansökningar per post kan också skickas.

Bemanningsenheten söker fler vikarier
Är du intresserad av att arbeta som timvikarie inom barnomsorg, äldreomsorg, funktionshinderomsorg eller som personlig assistent? Då är du välkommen med din ansökan till oss på Bemanningsenheten.

Vi söker nu fler vikarier som kan hoppa in på timmar inom förskola, fritidshem, äldreboende, hemtjänst, gruppbostäder och personlig assistans i Valdemarsvik, Gryt, Gusum och Ringarum. Det är meriterande om du har gått eller går Vård- och omsorgsprogrammet eller Barn- och fritidsprogrammet eller har erfarenheter från tidigare arbete inom området du är intresserad av. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift och ha datavana. Körkort är önskvärt och i vissa fall ett krav.
Välkommen att skicka in en intresseanmälan tillsammans med ett personligt brev och CV.
Du finner blanketten för intresseanmälan på
www.valdemarsvik.se/sv/Lediga-jobb/Bemanningsenheten
Maila din ansökan till: bemanningsenheten@valdemarsvik.se eller via post till Valdemarsviks kommun, Bemanningsenheten, 615 80 Valdemarsvik
Välkommen med din ansökan!

Lediga jobb 

Bibliotekschef
Sista ansökningsdag 2018-01-22
Valdemarsviks bibliotek söker en drivande och engagerad bibliotekschef. Ledarskapet på Valdemarsviks bibliotek kännetecknas av delaktighet och främjande av ett internt klimat som präglas av respekt, öppenhet, samarbete, flexibilitet, tillit och kreativitet.
Som bibliotekschef ansvarar du för en personalgrupp på fyra personer. Vi söker dig som är tydlig i ditt ledarskap, stabil och flexibel. Du har en god samarbetsförmåga och du är relationsskapande.
Som bibliotekschef kommer du att ha budgetansvar samt verksamhets- och personalansvar. Du kommer att delta i det regionala bibliotekssamarbetet Göta, förankra gemensamma frågor och samordna arbetet lokalt. I din tjänst ingår även ett uppdrag att arbeta som social bibliotekarie samt att ta ansvar för boken-kommer verksamhet, Daisy-direktförmedling och talböcker. Arbete i informationsdisk ingår.
Här har du stor möjlighet att växa i ditt ledarskap och arbeta övergripande på ett litet men välbesökt och välrenommerat bibliotek. Tillsammans utvecklar vi verksamheten och skapar ett bibliotek som är tillgängligt och angeläget för alla!

Personalchef
Sista ansökningsdag 2018-01-01

Som personalchef ansvarar du för det övergripande och kommungemensamma arbetet inom personalområdet och HR- och förhandlingsprocesserna. Du ansvarar också för ledning av arbetet inom personalenheten.

Personalenhetens roll är att vara ett stöd i samtliga övergripande processer inom personalområdet. Som personalchef är din huvudsakliga uppgift att leda och utveckla både vårt förhandlings- och HR- arbete. Detta innebär att du kommer röra dig brett mellan olika arbetsuppgifter. En utgångspunkt för uppdraget är arbetet på strategiskt nivå men en viktig del är även hantering av ärenden med operativ karaktär. Du arbetar för att skapa en helhetssyn, god kompetensförsörjning, attraktiv arbetsplats, ett gott förhållningssätt och god organisationskultur, tillsammans med dina medarbetare på enheten och genom kommunens ledningsgrupp. I uppdraget ingår att driva arbetet inom arbetsmiljöområdet med fokus på det förbyggande arbetet. Viktigt är också att du är väl insatt i frågor om rekrytering, arbetsrätt och rehabiliteringsarbete.
Personalenheten är en del av vår interna serviceavdelning och som personalchef rapporterar du direkt till kommunchefen. Vårt gemensamma arbete skall bidra till att kommunen uppfattas som en stimulerande arbetsplats med god arbetsmiljö där medarbetare trivs och utvecklas. 

Kommunikatör
Sista ansökningsdag 2018-01-01

Vi söker nu en kommunikatör som ska ansvara för att utveckla kommunens interna och externa kommunikation.
Uppdraget är både strategiskt och operativt med målet att stärka kommunens varumärke. Som kommunikatör har du en viktig roll i att skapa positiva värden för kommunen.

Du rapporterar till kommunchefen och ingår i kommunchefens stab.

I kommunikatörens arbetsuppgifter ingår att:

  • Utveckla kommunens varumärke och arbetet med kommunikation både ur ett internt och externt perspektiv.
  • Planera och följa upp förvaltningens kommunikationsarbete.
  • Stödja verksamheter och chefer i intern- och externkommunikation, kriskommunikation och mediafrågor.
  • Medverka till att etablera god samverkan med de kommunala sektorerna, andra kommuner och aktörer inom arbetsområdet.
  • Vid behov skriva texter och nyheter till tryckta och digitala kanaler.

Kock 100%
Sista ansökningsdag 2017-12-27
Du som kock har tillsammans med kostchef och övrig personal ansvar för produktionen och kvalitén på de måltider som tillagas och serveras från köket. I våra kök lagar vi mat till bl.a. förskola, skola och äldreboenden.

Undersköterska till Vammarhöjden natt 69,9%
Sista ansökningsdag 2017-12-26
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillgodose den boendes individuella behov av omsorg, vård och bemötande enligt socialtjänstlagen samt att delta i övriga förekommande arbetsuppgifter. Du kommer också att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering från sjuksköterska. Vi strävar efter att bidra till högsta möjliga livskvalitet för våra brukare och arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamheten för att möta våra brukares behov. Du är mycket viktig i detta arbete.

Förskollärare till Lovisebergs förskola
Sista ansökningsdag 2017-12-22
Vill du arbeta på en arbetsplats som präglas av glädje, engagemang samt har ett eget driv ska du söka till vår förskola!
Vi söker dig/er som är ansvarstagande förskollärare/pedagog som är trygg i dig själv. Tjänsterna är dels till en ny avdelning och en av tjänsterna är till befintlig avdelning med barn i ålder 1-3.

Barnskötare till Lovisebergs förskola
Sista ansökningsdag 2017-12-22
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du ska tillsammans med dina kollegor på avdelningen arbeta för att erbjuda en verksamhet som präglas av trygghet, omsorg och lärande utifrån förskolans styrdokument.

Undersköterska till Hemtjänst Valdemarsvik vik 70%
Sista ansökningsdag 2017-12-20
Vi strävar efter att bidra till högsta möjliga livskvalitet för våra brukare och arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamheten för att möta våra brukares behov. Du är mycket viktig i detta arbete.
Som medarbetare i hemtjänsten bidrar du till att skapa en trygg vardag för våra brukare. Med ett gott bemötande, hög servicegrad och professionalitet utför du biståndsbedömda insatser utifrån genomförandeplan. Rollen kräver ett stort eget ansvar och arbetsuppgifter som ingår är bland annat personlig omvårdnad, inköp, tvätt, städ samt social dokumentation.

Sörbyskolan söker lärare till åk 1-3
Sista ansökningsdag 2017-12-15
Vi arbetar för en organisation med två lärare/pedagoger i varje klass. Det innebär att du tillsammans med kollegor planerar och genomför undervisningen i en klass/elevgrupp.
Eftersom elevunderlaget är föränderligt måste du ha beredskap för flexibla lösningar.

 

Sidan uppdaterad den 11 december 2017 Skicka kommentar

Valdemarsviks Kommun 615 80 VALDEMARSVIKTel: 0123-191 00Fax: 0123-191 04

Besöksadress: Storgatan 37. Skicka E-post till kommunen: