Valdemarsviks kommuns logotyp
Verktyg
Du är här: Start / Lediga jobb

Lediga jobb

Vill du vara med och göra skillnad? Vill du ha ett arbete som gör stor nytta för många människor varje dag? Då har du kommit rätt.

Vårt uppdrag är att på bästa sätt ge kommuninvånarna  samt alla de människor som besöker vår vackra kommun bra service. För att klara detta behöver vi medarbetare som gillar utveckling och ständigt är beredda på att möta nya utmaningar.

Här hittar du alla våra lediga jobb för tillfället. Valdemarsviks kommun samarbetar med Offentliga Jobb vid annonsering av lediga tjänster i kommunen. Samtliga lediga jobb i Valdemarsviks kommun återfinns på denna sida.

Lediga tjänster i Valdemarsviks kommun kan sökas direkt via ett webbformulär som går att nå i respektive annons. Traditionella ansökningar per post kan också skickas.
Välkommen med din ansökan!

Bemanningsenheten söker fler vikarier
Är du intresserad av att arbeta som timvikarie inom omsorg om, funktionsnedsatta, äldreomsorg, barnomsorg eller som personlig assistent? Då är du välkommen med din ansökan till oss på Bemanningsenheten.

Vi söker fler vikarier som kan hoppa in på timmar inom förskola, fritidshem, äldreboende, hemtjänst, gruppbostäder och personlig assistans i Valdemarsvik, Gryt, Gusum och Ringarum. Det är meriterande om du har gått eller går Vård- och omsorgsprogrammet eller Barn- och fritidsprogrammet eller har erfarenheter från tidigare arbete inom området du är intresserad av. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift och ha datavana. Körkort är önskvärt och i vissa fall ett krav.
Välkommen att skicka in en intresseanmälan tillsammans med ett personligt brev och CV.
Du finner blanketten för intresseanmälan på
www.valdemarsvik.se/sv/Lediga-jobb/Bemanningsenheten
Maila din ansökan till: bemanningsenheten@valdemarsvik.se eller via post till Valdemarsviks kommun, Bemanningsenheten, 615 80 Valdemarsvik
Välkommen med din ansökan!

Lediga jobb 

Biståndshandläggare till område äldre- och funktionshinder inom IFO
Sista ansökningsdag 2018-08-26
Som biståndshandläggare i individ- och familjeomsorgens verksamhet handlägger du ärenden genom att utreda, bedöma och fatta beslut enligt såväl Socialtjänstlagen som LSS. Arbetsuppgifterna består även i att följa upp och ompröva beviljade insatser. Inom ramen för tjänsten så samarbetar och samverkar du med bland annat övriga handläggare samt aktörer inom funktionshinderområdet och äldreomsorgsområdet. Arbetet består av många möten utöver klientsamtal med exempelvis boendepersonal och enhetschefer, anhöriga, hälso- och sjukvårdspersonal samt annan personal inom IFO. Du ingår i en liten arbetsgrupp med ytterligare två biståndshandläggare och har metodstöd av en 1:e socialsekreterare.
Vi arbetar med Pro Capita som dokumentationssystem.

Socialt ansvarig samordnare (SAS) till Individ- och familjeomsorgen
Sista ansökningsdag 2018-08-26
Tycker du om att arbeta i tanken med förbättring och utveckling? Valdemarsviks kommun söker nu en person till den nyinrättade tjänsten som Socialt ansvarig samordnare i syfte att aktivt arbeta med att samordna, granska och kvalitetsutveckla socialtjänsten.

I uppdraget som SAS ska du, i samarbete med ansvarig chef och arbetsledare för verksamheterna, säkerställa och stödja att vi uppfyller de krav och mål som gäller enligt lagar, föreskrifter och beslut inom området.

Ditt fokus kommer att ligga på att stödja och driva på verksamhetens systematiska kvalitetsarbete och utveckling. Vidare kommer du att följa upp och kontrollera processer, riktlinjer och rutiner som gäller. Vi är i början av att utveckla vårt nya kvalitet- och ledningssystem varför detta kommer vara en grund i att arbeta utifrån. I samband med detta inför vi även ett helhetstänk kring vårt systemanvändande varför del i tjänsten kommer att vara som ansvarig för utveckling och kvalitetssäkring av verksamhetssystem tillsammans med nyckelpersoner i de olika enheterna.
Tycker du om att arbeta utifrån ett sammanhållet kvalitetstänk och har lätt att skapa en röd tråd i ditt arbete kan du vara den vi söker!
Du kommer även samarbeta med vår kvalitet- och utvecklingsstrateg inom sektor Stöd och omsorg, chefer och medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS) samt medicinskt ansvarig rehabilitering (MAR) och våra två administrativa funktioner.
På individ och familjeomsorgen är vi totalt 24 medarbetare och dessa arbetar inom tre olika enheter som hanterar all myndighetshandläggning samt en öppenvårdsverksamhet inriktad för barn och familjer samt missbruksvård

Undersköterskor till Vammarhöjden Natt 67% tillsvidareanställning
Sista ansökningsdag 2018-08-13
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillgodose den boendes individuella behov av omsorg, vård och bemötande enligt socialtjänstlagen samt att delta i övriga förekommande arbetsuppgifter. Du kommer också att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering från sjuksköterska. Vi strävar efter att bidra till högsta möjliga livskvalitet för våra brukare och arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamheten för att möta våra brukares behov. Du är mycket viktig i detta arbete.

Systemförvaltare Stöd och Omsorg
Sista ansökningsdag 2018-08-10
Som systemförvaltare ska du bland annat;
- bistå och representera vid system-integrationsfrågor
- arbeta med vidareutveckling samt avveckling av system inom sitt ansvarsområde
- ansvara för utbildning av systemens användare
- informera och stödja användare, vid behov genomföra användarträffar
- se till att rutiner och regler finns för användandet av systemen och dessa efterlevs
- funktionstesta nya versioner före driftsättning
- svara för att upprättade planer och prioriteringar följs
- samverka med övriga systemförvaltare
- ha kontakt med leverantörer av verksamhetssystemen och i vissa frågor kommunens it-avdelning
- se till att det finns användardokumentation och handböcker till systemen och att dessa hålls aktuella
- handha löpande uppgifter som t ex att ge nya användare rätt behörighet

Undersköterska till Vammarhöjdens demensavdelning vik 100%
Sista ansökningsdag 2018-08-08
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillgodose den boendes individuella behov av omsorg, vård och bemötande enligt socialtjänstlagen samt att delta i övriga förekommande arbetsuppgifter. Du kommer också att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering från sjuksköterska.
Vi strävar efter att bidra till högsta möjliga livskvalitet för våra brukare och arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamheten för att möta våra brukares behov. Du är mycket viktig i detta arbete.
 

 

 

Sidan uppdaterad den 2 augusti 2018 Skicka kommentar

Valdemarsviks Kommun 615 80 VALDEMARSVIKTel: 0123-191 00Fax: 0123-191 04

Besöksadress: Storgatan 37. Skicka E-post till kommunen: