Valdemarsviks kommuns logotyp
Du är här: Start / Lediga jobb

Lediga jobb

Vill du vara med och göra skillnad? Vill du ha ett arbete som gör stor nytta för många människor varje dag? Då har du kommit rätt.

Vårt uppdrag är att på bästa sätt ge kommuninvånarna  samt alla de människor som besöker vår vackra kommun bra service. För att klara detta behöver vi medarbetare som gillar utveckling och ständigt är beredda på att möta nya utmaningar. Välkommen med din ansökan!

Här hittar du alla våra lediga jobb för tillfället. Valdemarsviks kommun samarbetar med Offentliga Jobb vid annonsering av lediga tjänster i kommunen. Samtliga lediga jobb i Valdemarsviks kommun återfinns på denna sida.
Lediga tjänster i Valdemarsviks kommun kan sökas direkt via ett webbformulär som går att nå i respektive annons. Traditionella ansökningar per post kan också skickas.

Bemanningsenheten söker fler vikarier
Är du intresserad av att arbeta som timvikarie inom barnomsorg, äldreomsorg, funktionshinderomsorg eller som personlig assistent? Då är du välkommen med din ansökan till oss på Bemanningsenheten.

Vi söker nu fler vikarier som kan hoppa in på timmar inom förskola, fritidshem, äldreboende, hemtjänst, gruppbostäder och personlig assistans i Valdemarsvik, Gryt, Gusum och Ringarum. Det är meriterande om du har gått eller går Vård- och omsorgsprogrammet eller Barn- och fritidsprogrammet eller har erfarenheter från tidigare arbete inom området du är intresserad av. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift och ha datavana. Körkort är önskvärt och i vissa fall ett krav.
Välkommen att skicka in en intresseanmälan tillsammans med ett personligt brev och CV.
Du finner blanketten för intresseanmälan på
www.valdemarsvik.se/sv/Lediga-jobb/Bemanningsenheten
Maila din ansökan till: bemanningsenheten@valdemarsvik.se eller via post till Valdemarsviks kommun, Bemanningsenheten, 615 80 Valdemarsvik
Välkommen med din ansökan!

Lediga jobb 

Förskollärare till Gryts förskola
Sista ansökningsdag 2017-04-30
Vill du arbeta på en arbetsplats som präglas av glädje och engagemang ska du söka till vår förskola!  Du ska tillsammans med dina kollegor, planera, reflektera samt organisera verksamheten för förskolebarn och ansvara för barnens utveckling och lärande enligt läroplan. Vi söker ansvarstagande förskollärare/pedagoger som skapar trygghet och har ett förhållningssätt som inbjuder till delaktighet och inflytande.
Vi förväntar oss att du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och övriga styrdokument.
Du är positiv, lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar samt har förmåga att entusiasmera och engagera barn till ett lustfylld och kreativt lärande. I och med att förskolan är en liten arbetsplats ställs det höga krav på mycket god samarbetsförmåga och ett mycket gott bemötande gentemot kollegor, barn och vårdnadshavare.

Förskollärare till Lovisebergs förskola
Sista ansökningsdag 2017-04-30
Vill du arbeta på en arbetsplats som präglas av glädje och engagemang ska du söka till vår förskola! Du ska tillsammans med dina kollegor, planera, reflektera samt organisera verksamheten för förskolebarn och ansvara för barnens utveckling och lärande enligt läroplan. Vi söker ansvarstagande förskollärare/pedagoger som skapar trygghet och har ett förhållningssätt som inbjuder till delaktighet och inflytande.
Vi förväntar oss att du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och övriga styrdokument. Du är positiv, lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar samt har förmåga att entusiasmera och engagera barn till ett lustfylld och kreativt lärande.
Du har mycket god samarbetsförmåga och ett bra bemötande mot barn och vårdnadshavare. Kunskap och erfarenhet av arbete med flerspråkiga barn är en stor fördel.

Semestervikarier 2017 inom omsorg om äldre och personer med funktionsnedsättning  
Sista ansökningsdag 2017-04-30
Till sommaren 2017, söker vi dig som vill ha ett viktigt och roligt sommarjobb. Vill du jobba med att hjälpa människor ska du jobba hos oss. Hos oss jobbar du med äldre eller funktionsnedsatta människor i deras hem eller på boenden. Det här jobbet innebär att du kommer att få värdefulla erfarenheter i mötet med olika människor. Dina arbetsuppgifter kommer vara att hjälpa människor med vardagliga sysslor såsom exempelvis påklädning, hygien, matlagning, handling, städning, sociala aktiviteter och framförallt visa personlig omtanke.
Vi söker dig som vill arbeta heltid, deltid, dag eller natt inom äldreomsorgen och omsorgen funktionsnedsatta i Valdemarsviks kommun.
Till alla våra särskilda boenden, hemtjänstområden samt personliga assistenter i kommunen söker vi: Undersköterskor, Vårdbiträden, Vårdare, Skötare

Lärare till Gusums skola söker klasslärare till åk 4
Sista ansökningsdag 2017-04-30
Du är en skicklig pedagog som har lätt att skapa goda relationer med dina elever, kollegor och föräldrar.
Du är kreativ och initiativtagande och samtidigt strukturerad i ditt arbetssätt. Du är lugn och stabil och har ett flexibelt arbetssätt.
Vi söker dig som finner glädje i att möta elever utifrån alla deras olikheter, personligheter och förmågor och som vill utmana dem att utvecklas.
Du har relevant lärarutbildning och behörighet i svenska och matematik åk 4-6. Dessutom vore det optimalt med engelska och/ eller NO upp till åk 6.
Ta chansen och sök till vår skola. Här har du bara behöriga lärare, fungerande arbetslag, små klasser, tid att reflektera, struktur på möten och diskussioner och vi har roligt tillsammans!
Något som uppskattas mycket av lärare på skolan är att vi har ett team rastvärdar som är ute på alla raster. Detta för att du som lärare ska kunna koncentrera dig på undervisningen och få in "färdigbråkade" barn efter rasten.

Nätverkstekniker
Sista ansökningsdag 2017-05-02
Vi erbjuder ett utmanande och intressant arbete som nätverkstekniker i Valdemarsviks kommun. I rollen som nätverkstekniker kommer du arbeta med installationer och drift av den gemensamma IT-miljön bl. a Microsoft AD, Exchange, Windows Server, SQL Server och VMware.

Musiklärare 100%
Sista ansökningsdag 2017-05-07
50 % av tjänsten är inom den frivilliga verksamheten i musikskolan och 50 % är som klasslärare i musik på grundskolan i låg- mellanstadiet. Till musikskolan har vi idag främst behov av undervisning i piano, gitarr och trummor eller med andra kombinationer. Vi är lite av allkonstnärer på vår skola.

Musikskolan är en frivillig skola som bedrivs både på dagtid samt kvällstid. Vi ser gärna att du är en flexibel, kreativ och utåtriktad person som månar om att samarbeta med barn och ungdom samt utgår från deras önskemål. Att du tycker om att starta upp nya projekt och är med och utvecklar det vi har idag ser vi som positivt.

Socialsekreterare till enheten för barn, unga och familj inom IFO
Sista ansökningsdag 2017-05-07
Som socialsekreterare inom enheten för barn, ungdom och familj handlägger du ärenden som rör barn och unga enligt SoL och LVU. Arbetsuppgifterna består av att kartlägga, utreda och bedöma individuella behov enligt BBiC, samt uppföljning av insatser. Dina beslut fattar du med stöd i gällande lagstiftning, riktlinjer samt utifrån delegation. Arbetet består till stor del av möten med barn, ungdomar, vårdnadshavare, gode män, samt vårdgivare. Dokumentationen utgör en viktig del i arbete.
Inom enheten för barn, ungdom och familj handlägger vi barn- och ungdomsärenden, ärenden inom det familjerättsliga området, familjehemsvård samt ensamkommande barn och unga. I ditt uppdrag kommer du ha metodstöd från 1:e socialsekreterare samt delta i extern handledning tillsammans med övriga kollegor inom enheten. Totalt består gruppen av nio personer.
Vi arbetar med Pro Capita som dokumentationssystem.

HR-konsult
Sista ansökningsdag 2017-05-12
Som HR-konsult kommer du att vara organisatoriskt placerad direkt under personalchefen med vilken du kommer att ha ett tätt samarbete med. I uppdraget ingår bland annat arbete med kompetensförsörjning, rekrytering, rehabilitering och det systematiska arbetsmiljöarbetet i kommunen. Detta främst som ett stöd för organisationens chefer. Som HR-konsult har du också i uppdrag att medverka i att planera, genomföra och följa upp interna utbildningar inom HR området. Till tjänsten tillkommer också ett visst arbetsledarskap för arbetsgruppen.

Folkhälsoutvecklare
Sista ansökningsdag 2017-05-15
Tjänsten som folkhälsosamordnare ger stora möjligheter att vara med och forma ett nytt samarbete mellan våra verksamheter. Du samarbetar med många aktörer och uppdraget innebär att samordna och driva folkhälsoarbetet utifrån våra gemensamma mål. Du initierar åtgärder, följer upp insatser och återkopplar effekter av folkhälsoarbete. Du arbetar övergripande och förebyggande i nära samverkan med de olika strategiska funktionerna i organisationerna. Du arbetar även operativt med olika hälsofrämjande verksamheter och med andra samhällsaktörer.

Anläggningsarbetare 100% till återvinningscentralen
Sista ansökningsdag 2017-05-20
Att arbeta på ÅVC innebär ett självständigt och varierande arbete och du kommer att ingå i en grupp med erfarna och trevliga kollegor. Vi är en liten grupp på 3 personer med bra samarbete.
En av de viktigaste sakerna på jobbet är mötet med kommuninvånarna som vill lämna olika avfall till oss.
Du ska ha ett genuint intresse för miljön och sortering av olika fraktioner för största miljönyttan.
I gruppen har man viss schemalagd arbetstid, lördagar ingår i arbetet.

Sjuksköterskor, semestervikarier
Sista ansökningsdag 2017-05-21
Hemsjukvården i Valdemarsvik söker nu semestervikarier:
- Sjuksköterskor för tjänstgöring på dag- och kvällstid (med möjlighet till förlängning)
- Sjuksköterskor för nattjänstgöring
Vi söker dig som har relevant utbildning och ett genuint intresse av att arbeta med människor i deras hemmiljö. Arbetet sker i team med legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal samt i nära samarbete med omvårdnadspersonal och biståndshandläggare.
Du blir en del i ett multiprofessionellt team där du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av hälso- och sjukvården för våra patienter.

Sidan uppdaterad den 25 april 2017 Skicka kommentar

Valdemarsviks Kommun 615 80 VALDEMARSVIKTel: 0123-191 00Fax: 0123-191 04

Besöksadress: Storgatan 37. Skicka E-post till kommunen: