Valdemarsviks kommuns logotyp
Verktyg
Du är här: Start / Lediga jobb

Lediga jobb

Vill du vara med och göra skillnad? Vill du ha ett arbete som gör stor nytta för många människor varje dag? Då har du kommit rätt.

Vårt uppdrag är att på bästa sätt ge kommuninvånarna  samt alla de människor som besöker vår vackra kommun bra service. För att klara detta behöver vi medarbetare som gillar utveckling och ständigt är beredda på att möta nya utmaningar. Välkommen med din ansökan!

Här hittar du alla våra lediga jobb för tillfället. Valdemarsviks kommun samarbetar med Offentliga Jobb vid annonsering av lediga tjänster i kommunen. Samtliga lediga jobb i Valdemarsviks kommun återfinns på denna sida.
Lediga tjänster i Valdemarsviks kommun kan sökas direkt via ett webbformulär som går att nå i respektive annons. Traditionella ansökningar per post kan också skickas.

Bemanningsenheten söker fler vikarier
Är du intresserad av att arbeta som timvikarie inom barnomsorg, äldreomsorg, funktionshinderomsorg eller som personlig assistent? Då är du välkommen med din ansökan till oss på Bemanningsenheten.

Vi söker nu fler vikarier som kan hoppa in på timmar inom förskola, fritidshem, äldreboende, hemtjänst, gruppbostäder och personlig assistans i Valdemarsvik, Gryt, Gusum och Ringarum. Det är meriterande om du har gått eller går Vård- och omsorgsprogrammet eller Barn- och fritidsprogrammet eller har erfarenheter från tidigare arbete inom området du är intresserad av. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift och ha datavana. Körkort är önskvärt och i vissa fall ett krav.
Välkommen att skicka in en intresseanmälan tillsammans med ett personligt brev och CV.
Du finner blanketten för intresseanmälan på
www.valdemarsvik.se/sv/Lediga-jobb/Bemanningsenheten
Maila din ansökan till: bemanningsenheten@valdemarsvik.se eller via post till Valdemarsviks kommun, Bemanningsenheten, 615 80 Valdemarsvik
Välkommen med din ansökan!

Lediga jobb 

Arbetsterapeut
Sista ansökningsdag 2017-08-31
Hälso-och sjukvårdsenheten söker nu leg. arbetsterapeut som vill vara med i utvecklingen av vår verksamhet
Du blir en del av ett team som består av arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, sjuksköterskor och undersköterskor. Även omvårdnads- och omsorgspersonal ute i verksamheterna ingår som en viktig del i teamarbetet. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete inom kommunens hälso-och sjukvård där du tillsammans med övriga medarbetare tar ansvar för att våra patienter får god livskvalitet, god och säker vård samt är med och utvecklar kvaliteten i verksamheten. Våra patienter möter du dels i särskilt boende för äldre och funktionsnedsatta, i dagverksamheter samt i det ordinära boendet.
I arbetet som arbetsterapeut ingår att tillsammans med patienten utreda och hitta möjligheter för att ta tillvara och utveckla fysiska, kognitiva och sociala färdigheter men också att anpassa den fysiska miljön utifrån individens behov och förmågor. Förskrivning av hjälpmedel är en del av uppgiften. En viktig del av arbetet är att handleda och informera både patienter, anhöriga och omvårdnadspersonal vilket kräver en god pedagogisk förmåga. Du ska också delta aktivt i olika team, vårdplaneringar och annan samverkan kring patienterna. Du blir alltså en del i ett multiprofessionellt team där du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning.
Dokumentation sker i Procapita.
Vi vill att du är genuint intresserad av att arbeta med äldre och funktionsnedsatta personer och delta aktivt i det utvecklingsarbete som vi står inför. Det är meriterande ha erfarenhet av yrket, gärna från liknande verksamhet

 Sjuksköterskor
Sista ansökningsdag 2017-08-31
Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor i deras hemmiljö och är intresserad av att utveckla vår verksamhet mot ett mer rehabiliterande arbetssätt. Erfarenhet från äldrevård, palliativ vård och/eller demensvård är meriterande liksom erfarenhet av hemsjukvård. Arbetet ställer stora krav på att du har en empatisk förmåga, ett professionellt förhållningssätt samt ett gott omdöme så att du kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar i dina möten med patienten. Arbetet inom enheten sker i team med legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal och undersköterskor samt i nära samarbete med omvårdnads- och omsorgspersonalen i kommunen.
Du blir en del i ett multiprofessionellt team där du ansvarar för genomförande och uppföljning av hälso- och sjukvården för våra patienter

Undersköterska till Åldersro i Gryt, särskilt boende 70%
Sista ansökningsdag 2017-08-14
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillgodose den boendes individuella behov av omsorg, vård och bemötande enligt socialtjänstlagen samt att delta i övriga förekommande arbetsuppgifter. Du kommer också att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering från sjuksköterska.
Vi strävar efter att bidra till högsta möjliga livskvalitet för våra brukare och arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamheten för att möta våra brukares behov. Du är mycket viktig i detta arbete.

Undersköterska till Vammarhöjden 70%
Sista ansökningsdag 2017-08-13
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillgodose den boendes individuella behov av omsorg, vård och bemötande enligt socialtjänstlagen samt att delta i övriga förekommande arbetsuppgifter. Du kommer också att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering från sjuksköterska. Vi strävar efter att bidra till högsta möjliga livskvalitet för våra brukare och arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamheten för att möta våra brukares behov. Du är mycket viktig i detta arbete.

Gusum skola söker klasslärare till åk 4
Sista ansökningsdag 2017-08-06
Vi utökar med ytterligare en klass till hösten och behöver dig!
Du blir klasslärare för en härlig samling elever som är väl sammansvetsade efter tre år tillsammans med en och samma lärare.
I dagsläget består klassen av 16 elever. Dessutom finns en resurspedagog på heltid.
Här har du alla möjligheter att känna att du kan och hinner göra ett bra jobb.
Du kommer till en skola med härliga kollegor som alltid har nära till skratt.
Samtidigt strävar vi hela tiden framåt och arbetar ständigt för att utveckla våra tankar och idéer om den optimala skolan och undervisningen. Som exempel har vi i år fokus på betyg och bedömning samt vår lärplatform Infomentor. Detta håller våra två förstelärare i. Kommunen har även ett samarbete med skolverket som handlar om nyanländas lärande och under nästa år utbildas alla lärare i hur de kan utveckla sin undervisning för dessa elever.


Lärare i idrott till Vammarskolan
Sista ansökningsdag 2017-08-05
Vi söker en idrottslärare som till största delen arbetar med eleverna i åk 7 - 9.
Som lärare på Vammarskolan kommer du arbeta i arbetslag tillsammans med dina kollegor. Du är prestigelös, utvecklingsbenägen och vill arbeta i en skola i förändring.
Du är lösningsfokuserad och har höga förväntningar på både dig själv, elever och kollegor.

Ringarums skola söker klasslärare till åk 1
Sista ansökningsdag 2017-08-04
Under läsåret 2017-2018 arbeta som klasslärare för åk. 1. Klassen är liten och består av ett gäng vetgiriga och nyfikna elever.
Tillsammans med engagerade, erfarna och behöriga kollegor ingå i arbetslag för att utveckla undervisningen utifrån våra elevers behov.
Medverka i skolans övergripande utvecklingsarbete.


 

Sidan uppdaterad den 1 augusti 2017 Skicka kommentar

Valdemarsviks Kommun 615 80 VALDEMARSVIKTel: 0123-191 00Fax: 0123-191 04

Besöksadress: Storgatan 37. Skicka E-post till kommunen: