Hummelviks havsstugor

Lantligt hus

Ett stort lantligt hus på 250 m2, beläget mitt i Gryts skärgård. Huset ligger vid ett lantbruk med naturen runt hörnet. Bara 1,5 km till havet finns brygga, egen roddbåt och möjlighet till sol och bad.

Huset har tre uteplatser, med morgonsol och kvällssol samt en stor gräsmatta för lek och umgänge. På nedervåningen finns ett stort kök, vardagsrum, kontor och tv-hörna, 2 WC, groventré med duschkabin och skötbord med handfat, 1 sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar samt en utdragsäng. På övervåningen finns 2 sovrum med dubbelsängar, badrum med dubbelhandfat, dusch, bastu och bubbelbadkar samt ett allrum med bäddsoffa. Vi har också två juniorsängar, en spjälsäng, barnstol och grindar till trappan som kan användas vid behov. Det är möjligt att hyra lakan och handdukar för 150 kr/person.

Havsstugan

Ett hus vid havet på 60 m2, beläget mitt i Gryts skärgård. Huset ligger på Lastarudden där man förr i tiden lastade gods med skutor. Här har ni tillgång till egen roddbåt.

Huset har två uteplatser, med morgonsol och kvällssol samt en gräsmatta för lek och umgänge. Huset består av ett kök kombinerat med vardagsrum i ett. Det finns 2 sovrum, ett med dubbelsäng/2 sängar och ett med våningssäng. Den ena uteplatsen har soffa/bord/stolar med infravärme. Båda uteplatserna har matbord och stolar. En vacker udde finns strax nedanför huset med klippor och gräs med badstege och uteplats för fika. Laddstolpe finns att hyra för elbil.