Vi söker vikarier till omsorgen sommaren 2024

Nytt år – nya möjligheter! Inför sommaren 2024 behöver vi fler som vill arbeta som vikarie inom omsorgen. Kanske är det dig vi söker, eller så kanske du känner någon som saknar jobb i sommar, då får du gärna tipsa vidare.

Omsorgsarbetet är ett omväxlande, roligt och spännande jobb, där du ger stöd och hjälp till människor i deras vardag hemma eller på boende. Det innebär många olika praktiska arbetsuppgifter kring inköp, medicinhantering, hjälp med matlagning, städning, hygien och kontakt med anhöriga. Arbetet innebär också att du får skapa livsglädje, motivation och inspiration för våra boende och brukare genom till exempel promenader, social tid och andra aktiviteter.

Vi söker nu dig som vill arbeta heltid, deltid, dag eller natt. Inga förkunskaper krävs men det är meriterande om du har en avslutad eller pågående utbildning som undersköterska, sjuksköterska eller annan lämplig omsorgsutbildning. Mest av allt tittar vi på personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?

  • En extra Bonus/ersättning till dig som jobbar sammanhängande på ett schema anpassat för verksamheten under stor del av semesterperioden.
  • Betald introduktion och utbildningsdelar i samband med att du börjar din anställning hos oss.
  • Konkurrenskraftig lön.
  • Möjligheten att börja arbeta omgående, t.ex. för dig som studerar och vill jobba extra på helger och lov. Det finns också stora möjligheter att jobba kvar som vikarie efter sommaren.

Har du inte redan sökt sommarjobb, sök nu. Eller tipsa en vän.

Läs mer här: Lediga jobb – Valdemarsviks kommun