Vi har Sveriges finaste arbetsplats

Vi har Sveriges finaste arbetsplats

Idag firades utnämningen av Grännas till Sveriges finaste idrottsplats. Ett antal medarbetare och andra närstående bjöds på smörgåstårta av kommunalråd och kommundirektör.

– Vi sköter underhållet här och ser till att planerna är fina året om, berättar Bosse Karlsson, Anders Högström och Robin Andersson.

Gruppen samarbetar med kommunens arbetslivsenhet och WIF som också var representerade på tårtkalaset. Eldsjälen Sven-Åke ”Carla” Carlström fanns också på plats.

– Det är ni alla och ett arbete som lett till att Grännas är en sådan fin plats. Utmärkelsen är ett kvitto på det fina arbete ni gör, sa Karl Öhlander, kommundirektör.

Det var i fredags som Grännas utsågs till Sveriges finaste idrottsplats av tidningen SportExpressen. Nästan 80 000 hade röstat i den nationella omröstningen där Grännas utsågs till segrare bland de fem nominerade.

– Vi är stolta över det arbete som görs här av alla inblandade från kommunen och föreningslivet. Priset är såklart jättekul – och det innebär ju faktiskt att vi har Sveriges finaste arbetsplats också!, avslutar Bosse, Anders och Robin.