Känner du någon mellan 15-18 år som vill testa på att driva eget företag?

Organisationen Ung Drive erbjuder entreprenörskapsutbildning under sommarlovet.

I sommar erbjuder organisationen Ung Drive ungdomar mellan 15-18 år i Valdemarsviks kommun att testa på att driva eget företag! Ung Drive är en non-profit-organisation med statsstöd från Skolverket, Tillväxtverket, Almi och Vinnova.

Ansök till Ung Drive 2022

Under utbildningen får ungdomarna stöd, inspiration och rådgivning från andra unga entreprenörer på Ung Drive samt 1500kr/person i startkapital. Hur mycket pengar man sedan tjänar är upp till var och en!

Hybrid – digitalt och på plats

Ungdomarna startar och driver sitt företag under sommaren med uppstart i Norrköping och avslut i Linköping. Därefter kommer de kunna hänga med digitalt. Behöver ungdomarna ordna med transport så fixar Ung Drive detta, skriv med det i ansökan.

Idétorka hos ungdomarna?

Låt inte idétorka bli något som hindrar våra unga entreprenörer från att testa! Under februari och mars genomför näringslivsavdelningen i Valdemarsvik en enkätundersökning som underlag för nya etableringar och affärsutveckling. Dessutom har de ständigt kontakter med företagarna i kommunen som även de sprudlar med idéer. Hör av er!

Läs mer och ansök på:

ungdrive.se

För frågor kontakta näringslivsutvecklare eller Ung Drive daniel.palombo@digitalcap.se