Träffa oss på digital rekryteringsmässa!

Den 16 februari deltar vi i en digital rekryteringsmässa i samarbete med Borgslycka promotion. Mässan är en utmärkt möjlighet att träffa oss från Valdemarsviks kommun och få information om lediga tjänster och framtida karriärmöjligheter. Det bästa är att du kan göra det från soffan i hemmets trygga vrå, eller varför inte med en kopp kaffe på ditt lokala café.

Vi kommer finnas tillgängliga hela dagen i både chattfunktionen, telefon och via e-post så tveka inte att ställa frågor till oss om våra lediga tjänster, eller om du bara är nyfiken på hur det är att arbeta i Valdemarsviks kommun.

Vi har sett fram emot att öppna montern på mässan länge nu och snart är det dags. Mässan är en möjlighet att träffa framtida medarbetare och visa upp vår organisation som en attraktiv arbetsgivare. Vi söker fler kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att många tar chansen att träffa oss, säger Carina Magnusson, HR-chef i Valdemarsviks kommun.

Mässan gick av stapeln första gången 2021 med syfte att fokusera på den framtida kompetensförsörjningen och har genom åren haft närmare 3000 registrerade kandidater. Valdemarsviks kommun ser evenemanget som en plattform att utveckla vårt arbetsgivarvarumärke och säkra kompetensen som behövs framåt.

Det är enkelt att besöka den digital mässan:

  • Börja med att registrera dig på den digitala plattformen: Rekryteringsmässa2023 | Borgslycka promotion
  • Logga in den 16/2 mellan kl 09.00 -18.00 och ta chansen att knyta kontakt med oss.
  • Mässan är öppen ytterligare 3 veckor, så att du i lugn och ro kan besöka oss i efterhand.
  • Mässan är avgiftsfri.

Kanske är det just dig vi söker till någon av våra lediga tjänster – Varmt välkommen!