Tisdagschatta om läxor!

Tycker du att ditt barn har för många läxor? Eller kanske för få? Många av oss föräldrar funderar över läxornas omfattning och på hur vi kan stötta våra barn när läxorna känns stora och svåra. Hur mycket tid ska man lägga på läxorna? Förväntas det verkligen att vi föräldrar ska hjälpa till? Ska inte skolan vara platsen för lärandet?

På tisdag den 21 september bemannar vi chatten med extra kompetens inom just detta område. Från kl 18:00 till 20:00 finns vi på plats för att besvara just dina frågor. Det behöver inte handla om läxor, utan vi finns här för att besvara alla tänkbara frågor – från småbarnskolik till tonårskalabalik. Välkommen in!

Om chatten

Föräldrawebbens chatt bemannas tisdagar mellan klockan 18:00 och 20:00 av medarbetare inom kommunens råd & stöd-enhet. Vi har även gästchattare från andra verksamheter i kommunen, och ibland har vi externa gäster från andra myndigheter. Chatten hittar på Föräldrawebbens sidor, i den gula meddelande/chattrutan. När chatten är obemannad kan du skicka ett meddelande om du vill få kontakt med oss. Kom ihåg att du alltid är anonym i chatten och att ingen annan kan se vad du och Föräldrawebben chattar om.