Tema ekonomisk koll och kontroll på framgångsfrukost för besöksnäringen

Välkommen till ett inspirerande seminarium där du som företagare inom besöksnäringen får möjlighet att lära dig mer om hur du kan följa din ekonomi och ta kontroll i dina beslut.

Det börjar bli dags att summera året 2023. Kanske är det fortfarande några julbord kvar att sälja eller en julhandel att jobba för men flera har nu lagt sommaren bakom sig och det är nu tid för reflektion i hur gick det? Behöver vi göra något annorlunda nästa säsong? Vad är det egentligen vi tjänar pengar på?

Målet med nätverksfrukosten är att du självständigt och på ett effektivt sätt ska kunna få ett grepp om ditt egna företags ekonomi, utmaningar och förstå vad som kommer att krävas för att utvecklas vidare och ha de ekonomiska musklerna till det. Inte alltid kan man se in i framtiden, men genom att tänka ut flera olika scenarion kan vi i alla fall vara bättre förberedda. Föreläsare är Joakim Ortner från Bonanza Education AB. Den som förstår ekonomi fattar bättre beslut!

Tid: Fredagen den 10 november 2023.
Vi bjuder in till frukost och registrering från klockan 08.00. Föreläsningen startar klockan 08.30 och avslutas senast 10.00.

Plats: Almis lokaler på Sankt Larsgatan 18 i Linköping.
Kostnad: Ingen kostnad men 300 kr om avanmälan inte kommit in senast dagen innan.

Varmt välkommen !

Här anmäler du dig till träffen>>