Skräckfylld spökvandring – En kväll när skogen vaknar till liv

Valdemarsviks kommun hälsar alla välkommen till en oförglömlig kväll fylld av skräck och äventyr när vi bjuder in barn och vuxna till spökvandring den 4 november vid Norrbacka. En skrämmande upplevelse som kommer att sätta pulsen i gungning och utmana även de tuffaste äventyrarna.

Kvällen blir livligare än någonsin när skogen bakom Norrbacka förvandlas till en hemvist för spöken, zombies och andra otäcka varelser. Ditt mod kommer prövas när vi tar dig med på ett hisnande äventyr genom det okända i Halloweenmörkret.

Spökvandringen riktar sig främst till barn i förskoleklass och uppåt, men vi låter varje vårdnadshavare bedöma om era äventyrare är redo för denna skräckinjagande resa. De allra yngsta är inte bortglömda, vi kommer pynta Regnbågsbanan för att passa deras nivå och erbjuder enklare aktiviteter. Kom gärna utklädda och visa hur läskig du kan vara, kanske är det så att du lyckas skrämma iväg varelserna i skogen till sist.

Vi kommer att bjuda på fika och vi har grillarna tända om du vill ta med något eget att äta.

Så våga ta steget in i det okända och upplev natten där skogen vaknar till liv. Vågar du vara med?

När: 4 november, klockan 16.00–18.00
Var: Norrbacka/Regnbågsbanan

Även om banan genom skogen går längs med en stig kan den vara utmanande med delvis svårframkomlig terräng i form av stockar, stenar och rötter. Samtidigt uppmanar vi er att inte lysa med telefoner, ficklampor eller andra ljuskällor då det kan försämra upplevelsen för andra. Det förekommer även snabbt blinkande ljussättning vid en del av sträckan.