Polisen gästar tisdagschatten

Tisdag den 26 oktober klockan 18-20 deltar Joel och Therese från Polisen i tisdagschatten på Föräldrawebben. Som vanligt finns även Föräldrachattens ordinarie bemanning från kommunen på plats. Du är varmt välkommen att ställa dina frågor om allt möjligt, från exempelvis frågor om föräldraskap, regler och rutiner till frågor om a-traktorer, otrygghet, alkohol och narkotika.

Du kan fråga om precis vad som helst, och ingen annan kan se vad du och Föräldrawebben pratar om. Välkommen in!

Här hittar du chatten

Du hittar chatten i den gula meddelande/chatrutan till höger på https://yngrebarn.valdemarsvik.se/ och på https://tonarsbarn.valdemarsvik.se/.

Om chatten

Föräldrawebbens chatt bemannas tisdagar mellan klockan 18:00 och 20:00 av medarbetare inom kommunens råd & stöd-enhet. Vi har även gästchattare från andra verksamheter i kommunen, och ibland har vi externa gäster från andra myndigheter. Chatten hittar på Föräldrawebbens sidor, i den gula meddelande/chattrutan. När chatten är obemannad kan du skicka ett meddelande om du vill få kontakt med oss. Kom ihåg att du alltid är anonym i chatten och att ingen annan kan se vad du och Föräldrawebben chattar om.