Nominera årets unga företagare 2024 i Valdemarsviks kommun

Det är dags att hylla en framstående ung entreprenörer i Valdemarsviks kommun som utmärkt sig särskilt under det senaste året! Personen ska vara under 30 år och uppfylla någon eller några av kriterierna nedan. Vi uppmanar dig att nominera personer som du anser vara värdiga att bli hyllade för sitt arbete och sin vision. Kanske känner du till någon som har gjort enastående framsteg under 2023 och förtjänar att bli uppmärksammad för sina insatser?

Kriterierna för nominering inkluderar:

1. Affärsprestationer: Har kandidaten framgångsrikt drivit ett företag under det senaste året?

2. Tillväxt: Har företaget visat en stark tillväxt under det senaste året, exempelvis genom ökad omsättning eller antalet anställda?

3. Innovation: Har företaget infört en innovativ idé eller produkt på marknaden, eller på andra sätt upptäckt nya eller bättre lösningar som skapat värde?

4. Samhällsengagemang: Har kandidaten visat engagemang för samhällsfrågor genom sin affärsverksamhet, till exempel genom att ge tillbaka till samhället?

5. Ledarskap: Har kandidaten visat stark ledarskapsförmåga genom att effektivt leda sitt team och fatta kloka beslut för företagets framgång?

6. Hållbarhet: Har företaget en hållbar affärsmodell som tar hänsyn till miljöpåverkan och socialt ansvar?

För att nominera någon, fyll i namn, företag, eventuella kontaktuppgifter till företagaren och en motivering via länken nedan. Tillsammans kan vi lyfta fram och inspirera nästa generation av unga företagare i Valdemarsviks kommun! Nominera senast den 29 april.

Nominera här