Häng med på cirkus-safari!

Häng med på cirkus-safari!

Cirkus-safari är ett spännande kulturäventyr för hela familjen ute i naturen! I detta unika vandringssafari kan du upptäcka sällsynta cirkusdjur runt omkring dig. Var finns de? Kan du se dem? Kanske är de i träden, vid vattnet eller kanske på berget?

Cirkus-safari turnerar runt på olika platser längs Östgötaleden och kommer till Valdemarsvik den 4 september. Boka gärna in datumet redan nu.

Vandringen som startar vid Banvallen sker Corona-säkert och varje sällskap bokar en egen starttid. Under de mörkare kvällstimmarna innehåller föreställningen även spännande inslag av eld/ljuseffekter.

Vandringssträckan löper längs den gamla banvallen in mot skogen och är knappt en kilometer. Start och mål sker vid Banvallsstugan. Det är möjligt att besöka föreställningen med rullator/rullstol/barnvagn, men vissa upplevelser får dock betraktas på något längre avstånd.

Att gå på Cirkus-safari är gratis, men du kommer att behöva boka biljetter eftersom antal platser per starttid är begränsade. Bokningen öppnar i augusti, och vi kommer att meddela via denna webbsida, samt i våra facebook-kanaler så snart det går att boka.

>>Läs mer på sidan Cirkus-safari.