Företagarträff på temat försäljning i småföretag och hur du hittar fler kunder genom LinkedIn

Den 24 maj kl kl.18:00-20:00 på Valdemarsviks Sparbank anordnas en företagarträff på temat försäljning i småföretag och hur du hittar fler kunder genom LinkedIn. Valdemarsviks kommun och NyföretagarCentrum Söderköping Valdemarsvik står bakom träffen.

Under kvällen kommer två föreläsare inspirera kring:

  • Hur når jag mina kunder och hur ökar jag min försäljning?
  • Hur jobbar jag strukturerat med försäljning?
  • Behovsanalys; (fråga, lyssna, fråga)
  • Säljsamtalets faser
  • Konkreta ex. på hur du skapar fler prospekts genom LinkedIn (utan att det tar massor av tid)

Alla typer av företagare är välkomna!

Du anmäler dig HÄR

Kort om föreläsarna:

Erik Sundberg,  Lång yrkeserfarenhet av försäljning B2B (företag till företag) i alla dess former. Försäljningsansvar på regional och nationell nivå och erfarenhet av att rekrytera och utbilda säljare. Driver sedan några år eget företag, Märkbart med affärsidén att avlastar och hjälpa sina kunder att öka sin försäljning och kundnöjdhet samt stärka deras marknadskommunikation. Erik kör också ett av stegen i Steget till eget om försäljning.

Mats Lygrell, Franchisetagare hos Fogarolli med mobila kaffebarer som skapar kaffeupplevelser i toppklass som bygger ditt varumärke.

Utsedd till ”Årets nystartare” av Företagarna i Söderköping december 2018 och ”Årets rookie” i Fogarollikedjan i mars 2019. Är också en av personerna bakom Linkedcoach, ett företag som coachar i hur du kan skapa en vanan att använda LinkedIn med fokus på att hitta nya kunder och affärer genom ett strukturerat användande av LinkedIn utan att lägga massor av tid. Mats hjälper personer och företag att nå sina mål på LinkedIn och med kaffeupplevelser i toppklass under event.