Emil Österholm utsedd till Årets unga företagare i Valdemarsvik 2024

Valdemarsviks kommun har utsett årets unga företagare 2024, och den prestigefyllda titeln går till Emil Österholm, som driver EÖs Bygg AB. Emil har på kort tid gått från enskild firma till aktiebolag, trots utmanande tider inom byggbranschen.

Motivering lyder: ”Årets unga företagare 2024 har tagit klivet från enskild firma till aktiebolag just som det blåser motvindar inom branschen. Det visar både mod och viljestyrka. I vår bygd är just den här branschen en av basnäringarna som förväntas växa framöver och företagaren representerar den klassiska bilden av någon som går från enmansföretagare till att över tid bygga upp en hållbar och långsiktig verksamhet genom gott renommé och viljan att växa. Företagaren bidrar också till att bygga och utbilda nästa generations utövare av yrket, vilket stärker branschens framtid. Därför vågar vi, trots tidigt skede, tro på den här företagarens resa. Grattis Emil Österholm och EÖs Bygg AB!”

Emil Österholms resa är ett inspirerande exempel på entreprenörskap och uthållighet. Hans framgång är ett bevis på vad hårt arbete och målmedvetenhet kan åstadkomma, även under osäkra tider.

Tack för alla nomineringar och grattis till Emil Österholm och EÖs Bygg AB för denna välförtjänta utmärkelse!

Emil Österholm, årets unga företagare 2024