Anmäl dig till Vårens Östgötadagar 18–19 maj 2024

Östgötadagarna är sedan 2001 ett uppskattat höstevenemang i den närproducerade matens och landsbygdens tecken. Det har växt sig större för varje år och med sitt starka varumärke och goda rykte blev den en naturlig utveckling att arrangera en motsvarande helg även på våren. Så i maj 2022 gick Vårens Östgötadagar av stapeln för första gången, och det blev en succé! Den 18–19 maj 2024 är det dags igen. Hoppas ni vill vara med på vårfest!

Tillsammans skapar vi en unik helhet och marknadsför hela Östergötland under samma tak för att öka försäljningen av lokala produkter under hela året genom att lyfta vårens läckerheter – handelsträdgårdar, äppelblom, primörer och nyfödda djur.

Östgötadagarna är en fantastisk möjlighet för dig som producent att möta dina konsumenter. Du träffar kunder och samarbetspartner och får ett utmärkt tillfälle att testa nya produkter och aktiviteter. Vi sår och vi skördar. Det som sås och spirar under Vårens Östgötadagar i maj skördas sen under Höstens Östgötadagar i september.

KRAV FÖR MEDVERKAN:
• Verksamheten ska ligga på den östgötska landsbygden.
• Du ska kunna hålla öppet både lördagen och söndagen.
• Det kostar 500 kronor för en icke kommersiell aktör att medverka, och 800 kronor för en kommersiell.
• Anmälan görs digitalt och ligger uppe på ostgotadagarna.se.
• Som deltagare syns du på den tryckta kartan. Din verksamhet inkluderas i allt marknadsföringsmaterial, du blir uppmärksammad på Östgötadagarnas webbplats.
• Du får marknadsföringsmaterial för eget bruk i form av vykort, posters och kartor.