Nils Liedholm Cup

Nils Liedholm Cup

Välkommen till Nils Liedholm Cup!

En unik fotbollscup i skärgårdsmiljö för tjejer och killar 13-16 år på Grännäs i Valdemarsvik. På denna klassiska mark i Valdemarsviks vackra skärgård välkomnas nu hela Sveriges och i förlängningen även Europas ungdomsklubblag för att spela fotboll. Mellan matcherna får man bada, åka ring eller bananbåt efter båt, spela minigolf, paddla kanot, spela bangolf, allt utan extra kostnader.

Ta tillfället i akt att utveckla laget och träffa nya vänner. Få en totalupplevelse med mycket skratt och många positiva minnen. Det är vad vi inom Waldemarsviks IF jobbar hårt för!

Efter två års ofrivilligt uppehåll på grund av pandemin så pågår planering & arbete för fullt inför den 16:e upplagan av Nils Liedholm Cup. Vår förhoppning är att ni är sugna på att anmäla er till nästa år 2022.

Senaste cupen 2019 visade en otrolig glädje bland alla deltagande personer- spelare, föräldrar, funktionärer och besökare som spred en härlig atmosfär över cupdagarna. Solen sken och det var varmt, ca 32 grader på söndagen.

Vi får mycket beröm och uppskattning från de deltagande lagen. Närheten till fotbollsplaner, bad, mat och med endast 15 minuters gångväg till centrum utmed Valdemarsviken, gör det okomplicerat, lugnt och enkelt att vara här både för spelare, ledare samt föräldrar.

Inte blir det sämre av att lagen bussas till Grännäs IP på morgonen och att det sedan går kontinuerliga bussturer till och från Grännäs IP.

För övrigt utsågs Grännäs IP till Sveriges finaste idrottsplats år 2020 enligt Expressens läsare.

Vårt mål är att anses som en av Sveriges roligaste och bäst organiserade fotbollscup.

Varmt Välkomna!

Klicka här för att anmäla ditt lag.