8apr

Landsbygdsföretagares utvecklingsbehov?

Datum 8 apr 2021
Tid 18:00 - 20:30
Plats Digitalt

Vad har ni landsbygdsföretagare för utvecklingsbehov?

  • När? Torsdag den 8 april, 2021, klockan 18.00 – 20.30. Mötesrummet öppnas upp en kvart innan, kl. 17:45 för tekniktest och incheckning
  • Var? Digitalt via verktyget Zoom Länk till mötet: https://us02web.zoom.us/j/86069628211 Möteskod: 860 6962 8211 (för inloggning via app på telefon eller surfplatta)
  • Anmälan: Senast 25/2 till e-post anette@kustlandet.com
    Varmt välkomna!

Välkommen på en digital workshop, där ni företagare som verkar inom Kustlandet* har möjlighet att påverka utvecklingen. Hur behöver landsbygden utvecklas för att det här ska vara möjligt att driva hållbara företag? Vad har ni för behov, vilka förutsättningar och möjligheter står ni inför?

Syftet med mötet, och de idéer och synpunkter som ni bidrar med, är att få värdefull input till vilka utvecklingsområden som Kustlandets nästa strategi ska inkludera. Dessa är vägledande för vilka projekt vi i framtiden som leaderområde kan stötta. Var med och tyck till och delge era tankar om framtiden. Eller bara häng med för att bli inspirerad och få möjlighet att prata med andra företagare inom Kustlandets geografi.

Är en effektiv strategi för sociala medier en framgångsfaktor för landsbygdsföretag?
Digitalsnack – Social mediebyrå kommer under kvällen föreläsa om hur du kan ta företagets sociala medienärvaro till nästa nivå med konkreta tips och verktyg.
Att nå ut på sociala medier blir allt svårare för företag då fler trängs om utrymmet i flödet och den organiska räckvidden ständigt sjunker. Varje dag brottas företag med vilken kanal som bör användas, vilket innehåll som ger bäst engagemang och hur man får tiden att räcka till. Så vad krävs för att lyckas på sociala medier idag?
Digitalsnack, flitigt anlitade föreläsare och sociala medieexperter, ger dig verktygen!

* Kustlandet driver idag ett leaderområde och lokalt ledd utveckling i kommunerna Söderköping, Valdemarsvik, Västervik, Mönsterås och i delar av Norrköpings och Oskarshamns kommun. Leader är en metod för lokal utveckling inom EU. Metoden går ut på att man i ett område går samman och tar fram en strategi för hur man vill jobba för att utveckla landsbygden. Strategin genomförs genom stöd till lokala projekt som bidrar till att uppfylla målen. En viktig röst i framtagandet av nya strategier är de som bor och verkar i området.

Landsbygdsföretagares utvecklingsbehov?