Biblioteket fortsatt stängt

Biblioteket fortsatt stängt

Det råder fortsatt skärpta restriktioner i Östergötland, för att förhindra smittspridningen av covid-19 har Valdemarsviks kommun beslutat att fortsatt hålla våra bibliotek stängda, både huvudbiblioteket samt filialerna i Gusum och Ringarum. Gäller även för skolelever.

Beslutet gäller till och med den 13 december 2020, men kan komma att förlängas ytterligare.

Via vårt huvudbibliotek erbjuder vi take away för lån av böcker varje vardag, på filialerna endast 1 dag per vecka. Kontakta biblioteket via telefon 0123-192 00 eller e-post biblioteket@valdemarsvik.se för att hitta en lösning som passar just dig och ditt behov.

Vi uppdaterar löpande med information och lösningar via bibliotekets facebooksida samt instagram.

Här kan du läsa samlad information om covid-19