Håll kontakten med nära och kära

Vi fortsätter att på olika sätt påminna om vikten av att fortsätta följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Allra viktigast är handtvätt, ofta och länge. Men det är också viktigt att hålla distansen till andra, undvika onödiga resor och stanna hemma när du är sjuk, även om du bara har milda symptom. När du är frisk ska du stanna hemma ytterligare två dagar.

På temat “håll kontakten” har vi idag satt ihop en liten film om hur viktigt det är att hålla kontakten med dem vi saknar. Ring dem. Bor ni nära varandra går det bra att träffas utomhus, men med fortsatt avstånd till varandra.

Hjälp oss i detta arbete genom att påminna din omgivning om vikten av att vi fortsätter följa rekommendationerna, och genom att hålla kontakten med dina vänner, nära och kära.