17/8, festligheter för 100-åringen WIF

På lördag blir det firande av den 100-åriga föreningen WIF.

Dagen börjar nere i Valdemarsviks centrum där föreningens sektioner kommer visa upp sig med olika aktiviteter. En jubileumsfilm visas på Sparbanken från 10:30. Klockan 11:00 blir det officiell mottagning på Sparbanken och representanter från Valdemarsviks kommun finns på plats.

På eftermiddagen kan man titta på hemvändarmatcher i både fotboll (13:00) och ishockey (15:00).

På kvällen blir det Jubileumsbankett på Grännäs (slutsålt) med efterföljande fest och artister. Biljetter till festkvällen som startar 21:00 kan köpas via Tickster, Turistbyrån och WIF:s kansli.

Valdemarsviks kommun önskar WIF varmt grattis. Vi hyllar alla som under åren bidragit till fina aktiviteter för vuxna och barn under åren. Föreningaktiviteter med alla ideella insatser skapar stort värde för samhället och vi hoppas på fortsatt arbete både hos WIF och alla andra föreningar i kommunen.

Återigen – VARMT GRATTIS!

Välkommen att läsa mer på: https://www.svenskalag.se/valdemarsviksif?fbclid=IwAR3HabHJtbcNocNFAnIDRWPNsd1SNgigDNmiaMqDuksN2R3vmS0tmqPSI0U