Ny hemsida lanseras 28 maj 2019

Ny hemsida lanseras 28 maj 2019

Tisdagen den 28 maj 2019, kl 12.00, lanserar Valdemarsviks kommun en ny hemsida. Därför kan du under eftermiddagen uppleva störningar när du besöker www.valdemarsvik.se. Vi räknar med att allt ska fungera som vanligt senast kl 16.00.

Den nya hemsidan har arbetats fram under våren 2019 i samarbete med webbyrån Etendo. En intern projektgrupp på kommunen har arbetat med det praktiska gällande informationsöverföring och struktur av innehåll.

Helsingborgs sida som mall

För att hålla kostnader nere har www.helsingborg.se använts som förlaga. En kopia av Helsingborgs webbsida har installerats och därefter har mindre justeringar gjorts för att passa Valdemarsviks kommuns önskemål.

Utveckling fortsätter

Vissa funktioner och innehållsdelar är under utveckling och kommer att lanseras längre fram i sommar och under hösten. Har du frågor om den nya hemsidan, maila gärna dina synpunkter till oss.