Gratis cykelhjälm till femåringar

Gratis cykelhjälm till femåringar

Nu är snart sommaren här och du kanske vill plocka fram din cykel? Välkommen att hämta en cykelhjälm hos oss.

Du som fyller 5 år under 2019 är välkommen att hämta en fin cykelhjälm som du får gratis av Valdemarsviks kommun. Vi vill att du använder hjälmen när du cyklar eller vid andra tillfällen när det är bra att ha hjälm på sig.

Du är välkommen att hämta ut din hjälm lördagen den 1:e juni mellan klockan 10.00 och 14.00.

Vi finns på plats under Cykelns dag vid Banvallsstugan, titta efter kommunflaggan så hittar du oss. Har du inte möjlighet att hämta din hjälm 1/6 så går det bra att komma till kommunhusets reception i efterhand för att få den. Hjälmarna kommer finnas på plats under veckorna 23-25. Receptionen är öppen mån-fre 8-12 samt 13-16.

Cykla lugnt!

Bästa hälsningarna från
Medborgarservice