Hemestertips på hemsidan

Hemestertips på hemsidan

Semestra hemma, eller ”Hemestra”, är inte bara klimatsmart och ekonomiskt fördelaktigt – det är också en möjlighet att upptäcka alla härliga smultronställen som finns i vår närhet.

Upptäck Valdemarsviks kommun i sommar! Här finns mycket att se och uppleva – både för stora och små. Här finns båtturer i skärgården, fiske, sälsafari, camping, vandringsleder, betongpark, rosarium, badplatser, caféer, restauranger och mycket mer.

– Du behöver inte vara turist för att upptäcka Valdemarsviks kommun. Genom att lyfta fram ”Hemester” önskar vi att fler nyttjar sin semester för att se sig om på hemmaplan. Vi är övertygade om att det finns många platser du aldrig besökt även om du bott länge i kommunen, säger Malin Österström och Helena Karlsson på Valdemarsviks kommun som arbetat med Hemester-temat.

Ny hemsida med inspiration

På Valdemarsviks kommuns hemsida finns webbsidan “Uppleva och göra” med information om besöksmål, matställen och övernattningsmöjligheter. Hemsidan kommer att utökas successivt med fler besöksmål.

– Vi kommer att fortsätta arbeta för att utveckla vår hemsida och den del som heter ”Uppleva och göra”. Tanken är att lyfta fram besöksmålet Valdemarsviks kommun och bjuda på en hel del inspiration, både för dig som bor här och för dig som bara besöker oss ibland eller är på genomresa, avslutar Malin och Helena.