Valdemarsviks kommuns logotyp
Verktyg
Du är här: Om kommunen / Ekonomi / Beställning av e-faktura

Beställning av e-faktura

Som privatkund kan du ta emot och betala dina räkningar till Valdemarsviks kommun genom att använda elektronisk faktura. Det innebär att du, som betalar dina fakturor via Internet, kan få din faktura elektroniskt presenterad i din Internetbank. Du kan, om du vill, se fakturan på dataskärmen och därefter godkänna betalningen. Tjänsten är kostnadsfri och ger en säkrare och enklare betalningshantering på grund av att betalningsuppgifter, som OCR-nummer, redan är ifyllda. Samtidigt bidrar du till en bättre miljö genom att vi kan minska pappershantering och transporter.

Anmälan till e-faktura

Du anmäler dig till e-faktura genom att fylla i Valdemarsviks kommuns anmälningsblankett i din Internetbank. Inom 10 dagar får du en bekräftelse på att vi registrerat din anmälan, via e-post från oss. Vid nästkommande fakturering skickas fakturan elektroniskt. Om vi skulle behöva skicka en betalningspåminnelse kommer vi att skicka den i pappersform via post.

E-faktura och autogiro samtidigt

Observera att det även finns möjlighet att samtidigt ha tjänsterna e-faktura och autogiro. Då dras fakturabeloppet med automatik på förfallodagen från det konto du angett i din autogiroanmälan. Vår anmälningsblankett till autogiro hittar du under Blanketter på vår hemsida. Kontakta oss om du istället vill att vi ska skicka hem en anmälningsblankett till dig.

Frågor

 Har du frågor kring e-faktura är du välkommen att kontakta oss via e-post ekonomi@valdemarsvik.se eller via telefon 0123 - 191 00, be att bli kopplad till ekonomi. 

 

 

Sidan uppdaterad den 24 november 2010 Skicka kommentar

Valdemarsviks Kommun 615 80 VALDEMARSVIKTel: 0123-191 00Fax: 0123-191 04

Besöksadress: Storgatan 37. Skicka E-post till kommunen: