Valdemarsviks kommuns logotyp
Verktyg
Du är här: Om kommunen / Attraktiv arbetsplats

Attraktiv arbetsplats

Valdemarsviks kommun är och vill vara en attraktiv arbetsplats – en arbetsplats där medarbetarna trivs och har möjligheter till utveckling.

Vi är stolta över att ha en vision som är väl förankrad och som sätter sin prägel på allt arbete i kommunen. Utifrån visionen har vi formulerat fyra ledstjärnor som beskriver hur vi vill vara en attraktiv arbetsplats för dig – idag och i framtiden.

Våra fyra ledstjärnor

Närhet – till allt och alla

Att arbeta hos en liten kommun ger unika fördelar. En av fördelarna är att det är nära till allt och alla inom organisationen, vilket gör arbetet både enklare och mer personligt engagerande.

Hos oss är du i händelsernas centrum!

Trivsel – för hela livet

Vi vill att du ska trivas på din arbetsplats, därför satsar vi på friskvård och andra aktiviteter och erbjudanden. Vi tycker det är viktigt att du får möjlighet till karriär och till personlig utveckling, därför erbjuder vi intressanta och stimulerande arbetsuppgifter. Vi är öppna för önskad sysselsättningsgrad, flexibel arbetstid och arbete på distans.

Allt för att livet ska fungera och att du ska trivas hos oss!

Påverkan – från litet till stort

Ditt arbete hos oss är viktigt och påverkar många kommuninvånare i alla åldrar. Du bidrar till att upprätthålla en grundpelare i vårt samhälle – vår välfärd. Vi vill att du ska känna att ditt engagemang och dina idéer har betydelse i verksamheten och att du kan vara med och påverka på olika sätt.

Du kan göra skillnad!

Utmaningar – möjligheter för vår framtid

Vi står idag inför många utmaningar vad gäller till exempel integration av nyanlända, vår framtida kompetensförsörjning och arbetet med förändringar. Det är utmaningar som ger unika möjligheter till en positiv utveckling för vår kommun, då värden som mångfald och öppenhet är centrala för oss. Vi hoppas att du vill vara med och bidra till en sådan utveckling.

Vi behöver dig!

NÄRHET - till allt och alla

TRIVSEL - för hela livet

PÅVERKAN - från litet till stort

UTMANINGAR - möjligheter för vår framtid

Vill du veta mer om våra fyra ledstjärnor och hur Valdemarsviks kommun är som attraktiv arbetsplats kan du läsa vår folder som finns till höger och nedanför.Sidan uppdaterad den 8 mars 2016 Skicka kommentar

Valdemarsviks Kommun 615 80 VALDEMARSVIKTel: 0123-191 00Fax: 0123-191 04

Besöksadress: Storgatan 37. Skicka E-post till kommunen: