Valdemarsviks kommuns logotyp
Verktyg
Du är här: Näringsliv / Nyheter och events

Nyheter och events

Här kan du ta del av nyheter, aktiviteter och events som sker på Näringslivssidan. Välkommen att informera oss om andra händelser så lägger vi upp dem här!

 • Plan för Näringslivsklimatets utveckling

  2018-12-13

  Från kommunens sida har vi under året intensifierat arbetet kring näringslivsklimatet. Vi har granskat resultatet av tidigare undersökningar. Vi har pratat med företagare och vi har gjort studiebesök i andra kommuner. Utifrån det har vi sedan genomfört en rad åtgärder i syfte att förbättra företagsklimatet i Valdemarsviks Kommun. Vi har också skapat en plan för 2019 som vi ser fram emot att fortsätta jobba tillsammans med er kring (se nedan). Har du fler inspel är du varmt välkommen att kontakta oss.

 • GRÄNSLÖS FRUKOST no.2

  2018-12-06

  I morse arrangerades höstens andra Gränslösa Frukost, en mötesplats mellan företag och nyanlända samt annan tillgänglig arbetskraft. Varmt tack till alla som deltog!

 • FRAMTIDENS VINNANDE HANDELSPLATS

  2018-11-23

  Nedan finns ett utdrag ur Svensk Handels rapport i avdelningen FRAMTIDENS VINNANDE HANDELSPLATS – DEN DYNAMISKA MULTIPLATSEN: ”Dynamiska och innovativa platser blir vinnare. Platser som erbjuder enbart handel kommer att få det allt tuffare. Framtidens handelsplatser, såväl stadskärnor som externhandelsplatser, kommer i hög grad att kombinera detaljhandel med restauranger, nöjen, kultur, idrott samt kommersiell och offentlig service.”

 • foto:pexel

  GRÖNA NÄRINGAR - LRF

  2018-11-22

  I tisdags hölls årsmöten för LRFs avdelningar i kommunen. Mötet hölls på Gryts Varv och inleddes med korta informationsföreläsningar där bl.a kommunens Näringslivsavdelning fick möjlighet att presentera pågående arbete m.m.

 • HUR SKAPAR ANDRA KOMMUNER BRA NÄRINGSLIVSKLIMAT?

  2018-11-21

  Idag har Valdemarsviks kommun, Valdemarsviks sparbank och Företagarna varit på besök i Lekebergs kommun och träffat Näringslivschef, KSO, Svenskt Näringsliv och den lokala Sparbanken.

 • Nya köldmediekrav medför investeringar?

  2018-11-13

  Bästa handlare! Flera av er står inför byte av köldmedier. Det kan påverka verksamheten, inte bara genom den omfattande kostnaden, utan även andra resursfrågor.

 • WEB-SEMINARIE

  2018-11-13

  Välkommen att lyssna till ett seminarium om forsknings- och innovationsprogrammet "Design för energieffektiv vardag" där företag, innovatörer och forskare kan söka pengar för att utveckla morgondagens energismarta produkter och tjänster.

 • foto: Per Svensson

  INSPIRATIONSKVÄLLEN

  2018-11-08

  Årets Inspirationskväll var så över och vi tackar alla som kom för ert deltagande! Återigen varmt grattis till alla pristagare!

 • foto: Hemköp Valdemarsvik

  FÖRETAGSBESÖK Hemköp (Matbutiken i Viken AB)

  2018-10-30

  Den 29/10 fick politiker och tjänstemän hälsa på hos Peter Svensson som driver Hemköp i Valdemarsvik. Peter tog över verksamheten 2013 och butiken utvecklats positivt under åren.

 • Planera in höstens näringslivsevent!

  2018-10-29

  Företagarträffar, seminarier och Inspirationskväll - missa inte det och alla andra aktiviteter som vi erbjuder under hösten.

< Föregående12
(11 Nyheter)
Sidan uppdaterad den 29 oktober 2018 Skicka kommentar

Valdemarsviks Kommun 615 80 VALDEMARSVIKTel: 0123-191 00Fax: 0123-191 04

Besöksadress: Storgatan 37. Skicka E-post till kommunen: