Valdemarsviks kommuns logotyp
Verktyg
Du är här: Näringsliv / Lokaler och mark

Lokaler och mark

Lokaler

För dej som behöver hjälp med anskaffning av mark eller lokaler står vi gärna till tjänst i mån av tillgång av lämpliga objekt.

Kommunens eget kommunala bolag - Centrumhuset i Valdemarsvik AB - har fastigheter i  Valdemarsvik tätort och erbjuder lokaler, se bilder nedan.

Valdemarsviks kommun har två Industrifastigheter, Vammar Industrihus och Skavaren Industrihus. 

Mark

Det finns tillgänglig industrimark för den som vill etablera verksamhet på olika platser i kommunen. Bland annat finns ett antal attraktiva industritomter med bra skyltläge vid väg E22, vid norra infarten till Valdemarsvik. Väg E22 bär trafik för hela Östkustområdet inklusive Ölands-turismen som passerar denna trafikplats under de varmare månaderna. I Valdemarsviks kommun tredubblas boendet i skärgården under högsäsong och turismen bidrar till att vi har fin service i form av handel och restauranger, skärgårdstrafik och aktiviteter vid kustbandet. Av- och påfart finns klart samt rastplats med information och sanitär service. De tomter som kommunen äger har allt framdraget vad gäller vatten och avlopp. I länken kan du se vilka tomter som finns tillgängliga i dagsläget: Mossebo

Vi är även beredda att diskutera andra idéer och önskemål i övriga delar av kommunen

Sjöhuset

Sjöhuset

Sjöhuset ligger direkt vid Valdemarsviken och här finns attraktiva kontorslokaler samt lokaler för hälsa, service och handel. Till närmsta brygga har du 1 minut, 15 minuter till skärgården och golfbanan!

Funkishuset

Funkishuset

Sidan uppdaterad den 13 juni 2018 Skicka kommentar

Valdemarsviks Kommun 615 80 VALDEMARSVIKTel: 0123-191 00Fax: 0123-191 04

Besöksadress: Storgatan 37. Skicka E-post till kommunen: