Valdemarsviks kommuns logotyp
Verktyg
Du är här: Start / Lediga jobb

Lediga jobb

Vill du vara med och göra skillnad? Vill du ha ett arbete som gör stor nytta för många människor varje dag? Då har du kommit rätt.

Vårt uppdrag är att på bästa sätt ge kommuninvånarna  samt alla de människor som besöker vår vackra kommun bra service. För att klara detta behöver vi medarbetare som gillar utveckling och ständigt är beredda på att möta nya utmaningar.

Här hittar du alla våra lediga jobb för tillfället. Valdemarsviks kommun samarbetar med Offentliga Jobb vid annonsering av lediga tjänster i kommunen. Samtliga lediga jobb i Valdemarsviks kommun återfinns på denna sida.

Lediga tjänster i Valdemarsviks kommun kan sökas direkt via ett webbformulär som går att nå i respektive annons. Traditionella ansökningar per post kan också skickas.
Välkommen med din ansökan!

Bemanningsenheten söker fler vikarier
Är du intresserad av att arbeta som timvikarie inom omsorg om, funktionsnedsatta, äldreomsorg, barnomsorg eller som personlig assistent? Då är du välkommen med din ansökan till oss på Bemanningsenheten.

Vi söker fler vikarier som kan hoppa in på timmar inom förskola, fritidshem, äldreboende, hemtjänst, gruppbostäder och personlig assistans i Valdemarsvik, Gryt, Gusum och Ringarum. Det är meriterande om du har gått eller går Vård- och omsorgsprogrammet eller Barn- och fritidsprogrammet eller har erfarenheter från tidigare arbete inom området du är intresserad av. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift och ha datavana. Körkort är önskvärt och i vissa fall ett krav.
Välkommen att skicka in en intresseanmälan tillsammans med ett personligt brev och CV.
Du finner blanketten för intresseanmälan på
www.valdemarsvik.se/sv/Lediga-jobb/Bemanningsenheten
Maila din ansökan till: bemanningsenheten@valdemarsvik.se eller via post till Valdemarsviks kommun, Bemanningsenheten, 615 80 Valdemarsvik
Välkommen med din ansökan!

Lediga jobb 

Drifttekniker till VA-enheten
Sista ansökningsdag 2019-05-01
Att arbeta på VA-enheten innebär ett självständigt och varierande arbete där du kommer att ingå i en grupp med erfarna kollegor. Vi är en liten grupp på 4 personer som har uppdraget att förvalta och utveckla vatten och avlopp. Tjänsten innehåller både tekniskt och administrativt arbete. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten, vilket innebär 30 minuters inställelsetid under beredskapstjänstgöringen.

Arbeta som vikarie inom vården sommaren 2019 vi ger dig mera!
Sista ansökningsdag 2019-04-30
arbetsuppgifter kommer vara att hjälpa människor med vardagliga sysslor såsom exempelvis påklädning, hygien, matlagning, handling, städning, sociala aktiviteter och framförallt visa personlig omtanke.

Vi söker dig som vill arbeta heltid, deltid, dag eller natt inom äldreomsorgen och inom omsorgen om funktionsnedsatta i Valdemarsviks kommun.
Till alla våra särskilda boenden, hemtjänstområden, gruppbostäder samt personliga assistenter i kommunen söker vi:
Undersköterskor
Vårdbiträden
Vårdare
Skötare  

Semestervikarierande sjuksköterskor
Sista ansökningsdag 2019-04-30
Vi söker dig som är legitimerad och har ett genuint intresse av att arbeta med människor i deras hemmiljö. Erfarenhet från äldrevård, palliativ vård och/eller demensvård är meriterande. Arbetet ställer stora krav på att du har en empatisk förmåga, ett professionellt förhållningssätt samt ett gott omdöme, så att du kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar i dina möten med patienten. Arbetet sker i team med legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal samt i nära samarbete med omvårdnadspersonal och biståndshandläggare.

Du blir en del i ett multiprofessionellt team där du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av hälso- och sjukvården för våra patienter

Lärare till åk 4-6 Vammarskolan
Sista ansökningsdag 2019-04-29
Du blir klasslärare för en klass i årkurs 5. En härlig samling elever. Här har du alla möjligheter att känna att du kan och hinner göra ett bra jobb.
Du kommer till en skola med härliga kollegor som alltid har nära till skratt.
Samtidigt strävar vi hela tiden framåt och arbetar ständigt för att utveckla våra tankar och idéer om den optimala skolan och undervisningen. Kommunen har även ett samarbete med skolverket som handlar om nyanländas lärande och under nästa år utbildas alla lärare i hur de kan utveckla sin undervisning för dessa elever.

Legitimerad Fysioterapeut
Sista ansökningsdag 2019-04-22
Valdemarsviks kommun har en uttalad ambition att tydligt förbättra livskvalité och skapa fler möjligheter för människor genom att bl.a. utveckla hemrehabiliteringsteamen.
Hälso- och sjukvårdsenheten söker därför en leg. fysioterapeut/ leg. sjukgymnast som vill komplettera vårt team och vara med och driva denna viktiga utveckling.

Feriepraktikplatser 2019
Sista ansökningsdag 2019-04-21
Feriepraktikplatser inom kommunala verksamheter och inom företag och föreningar. För information om kommunala verksamheter, företag och föreningar hänvisas till respektive hemsida.
Du är folkbokförd i Valdemarsviks kommun, född 2001, 2002 eller 2003 och har inte fått något annat sommarjobb.
Bifoga CV eller personligt brev

 

 

  

 

 

Sidan uppdaterad den 18 april 2019 Skicka kommentar

Valdemarsviks Kommun 615 80 VALDEMARSVIKTel: 0123-191 00Fax: 0123-191 04

Besöksadress: Storgatan 37. Skicka E-post till kommunen: